Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba, hamile olan herkes inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız, benim bata 6 gün var test yspsam çıkarmı, kasıklarım çok ağrıyor sağda batma başladı, ikş kasık arasında etim çekiliyor sanki hoş umutlanmakta istemiyorum ama sizlerde böyle belirti yaşadınızmı

Bence sen de görürsün kuzum inşallah kalp atışlarını da duyarız yanlız şunu çok iyi anladım rahme düştükten sonra bu seferde insan kaybetme korkusu yaşıyormuş allah kimseye vermesin böyle bi korku inşallah herşey yolunda gider rabbim sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin 🙏
[
Aminn inşaallah canım aynen insan bu sefer kaybetme korkusu yaşıyor rabbim bu yüzden sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin

Hanımlar merhaba, hamile olan herkes inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız, benim bata 6 gün var test yspsam çıkarmı, kasıklarım çok ağrıyor sağda batma başladı, ikş kasık arasında etim çekiliyor sanki hoş umutlanmakta istemiyorum ama sizlerde böyle belirti yaşadınızmı
Canım sabredebileceksen yapma boşuboşuna hayal kırıklığına uğrama adet gününü bekle yumurtlama nezaman olmuştu biliyormusun ?

Canım sabredebileceksen yapma boşuboşuna hayal kırıklığına uğrama adet gününü bekle yumurtlama nezaman olmuştu biliyormusun ?
Takip edemedim bu ay teldeki uygulamaya göre 13, 14 günü günü oldu ilişki, her ay yumurtlama akıntısı çok olurdu bu ay hiç olmadı,

Ovulasyon testlerim kızlar, bugün 17. Gün hala hiçbir koyulaşma yok 🙄 bundan sonra koyulaşan oldu mu hiç aranızda?

Eklentiler

• 6113253D-FA67-41B7-A3D0-1210DD73FA4F.webp
    6113253D-FA67-41B7-A3D0-1210DD73FA4F.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 34
Hadi bakalım hayırlısı ama var bence 😊

Beni en iyi sizler anlarsınız:KK200: inşallah bu bayram bizim bayramımız olur, ben ondan gelicek her zorluğa razıyım yeterki gelsin.. arada karnımı tutuyorum annecim hadi gel artık, anneye ceh ee yap diye :KK45:kafayı yedim sanırım eşimede negatif dedim o bari umutlanmasın, eğer varsa sürpriz yapmak istiyorum ona Allah kalbimize göre versin:anneadayı:

Kumsal28 Kumsal28 Aminn inşallah 🤲 sabah markete gittik eşimle. Şeyler vardı böyle peluş bebek patiği gibi. Ama nasıl guzeller anlatamam. Aldım okşadım yüzüme bastım. Gözlerim doldu zaten hemen. Utanmasam ağlayacaktım orda hüngür hüngür. Benim de yumurtlamam geç oldu. O yüzden pazar ya da pazartesi adet olmam lazım. Bekliyorum su an. Dediğin gibi birbirimizi yine biz anlıyoruz. İnşallah tez zamanda yuzlerimiz güler 🤲😊

Ovulasyon testlerim kızlar, bugün 17. Gün hala hiçbir koyulaşma yok 🙄 bundan sonra koyulaşan oldu mu hiç aranızda?
Ben 21. gün gördüm yumurtlamayı. Hatta umudum bitiyordu olmayacak diye ama. Çok şükür 21. gün gördüm. Test yapmaya devam edin 😊

Ben 21. gün gördüm yumurtlamayı. Hatta umudum bitiyordu olmayacak diye ama. Çok şükür 21. gün gördüm. Test yapmaya devam edin 😊
Aa tamam o zaman stres yapmayayım teşekkürler 😍❤️
testlerin fotoğrafını atar mısın rica etsem

Back
X