Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne düşünüyorsunuz? Hayalet çizgi var mı sizce? Adetime 3 gün var ama merak ettim artık

ben göremedim ama bazen fotoğrafda göremeyebiliriz , bilemedim

Ben 6 haftalik bebegimin bugun dustugunu ogrendim((

çok üzüldüm cok gecmiş olsun, rabbim hayırlısını versin inşallah

kızlar merhaba reglime 7 gün var kadın doğuma gittim bugun kasığımda gecmeyen agrı var dye. muayene etti ve endometrıum kalınlasmıs 18 mm olmus gebelık olabılır dedı. bnde sordum adet olmadan oncede kalınlasıyor o olablır mı dedım. hayır lokal kalınlasmaydı. o yuzdn gebelık olablır dedım zaten dedı. cıkmaz ama beta hcg yapalım dedı yaptık0.29 ben 4 gun once yaptrıdım 0.100 cıkmıştı. bugun itibari le 3 katına çıkmıs evet gebe değiılm sonuç negatif ama cok kafam karıstı. dr gunun gecmesını bekle dedı. endometrıum kalınlığı kafamı karıstırdı. bırde bır hafta kala kanda çıkmaz mı beta hcg? Azze Azze bu konuda bır bılgın var mım acaba

benim reglime 1 hafta kala
gebelik trsti yaptım cok silikti ama heyecandan polikline gittim kanda cıkmıştı
ama o zaman cok değerim kaçtı hatırlamıyorum ama 2 haftalık olması lazım cok yeni demişlerdi

Selam kızlar
Bende pikoluyum çok şükür bir kaç aydır refli gördüm kafamı karıştıran birşey var hamile kalanlar bilir belki
Regli başlangıç1 mayıs yumurtlama zamanımı bilmiyorum
Ikı gün önce kasıklarımda ve belimde çok ağrı oldu sonra kocaman şefaf ve beyaz karışımı bi akıntı geldi böle uzayıp kopmayan cinsten ve o gün sabaha kadar ateş basmasından uyuyamadım eşim bile çok sıcaksın dedi
Dört gündür hafif kasık agrım var birde beyaz akıntım sarıya döndü çok hafif koku bile yok gibi ben şimdi yumurtladım mı ? Yoksa gebelik için yumurtammı çatladı kafam çok karışık testide 1 haziranda regli olmazsam yapıcam

Selam kızlar
Bende pikoluyum çok şükür bir kaç aydır refli gördüm kafamı karıştıran birşey var hamile kalanlar bilir belki
Regli başlangıç1 mayıs yumurtlama zamanımı bilmiyorum
Ikı gün önce kasıklarımda ve belimde çok ağrı oldu sonra kocaman şefaf ve beyaz karışımı bi akıntı geldi böle uzayıp kopmayan cinsten ve o gün sabaha kadar ateş basmasından uyuyamadım eşim bile çok sıcaksın dedi
Dört gündür hafif kasık agrım var birde beyaz akıntım sarıya döndü çok hafif koku bile yok gibi ben şimdi yumurtladım mı ? Yoksa gebelik için yumurtammı çatladı kafam çok karışık testide 1 haziranda regli olmazsam yapıcam

1 mayısta regl olduysan yumurtalaman 14 mayısa falan denk geliyor
ve ikinci regl zamanın gelmiş, ya onun belirtileri bazen deişir ya da hamileliktir
bayram sonrası test yaparsan az cok belli olabilir

1 mayısta regl olduysan yumurtalaman 14 mayısa falan denk geliyor
ve ikinci regl zamanın gelmiş, ya onun belirtileri bazen deişir ya da hamileliktir
bayram sonrası test yaparsan az cok belli olabilir
C
Teşekkürler şimdi yapsamda bişy belli olmaz sanırım regli tarihimi bekleyeyim yani ?

C
Teşekkürler şimdi yapsamda bişy belli olmaz sanırım regli tarihimi bekleyeyim yani ?

bazen belli oluyor , benim ilk cocukta 5 gün kala yapmıştım silik çizgi çıkmıştı
ama herkesin aynı olmayabiliyor, garanti olması için bayram sonunu bekleyebilirsin

Yok kuzum test yapmadım geçen ay 26nisanda olmuştum son 3aydır 4gün geri atmış ama bu sefer belki 2gün geri atar diye test yapmadım hayırlısı olsun bklm saol sorduğun için 💕
haber et bizede kuzumm

Selam kızlar bat 14 mayıstı geçen hafta test yaptım tek çizgiydi hala regl olmayınca dün de Dr a gittim kanda baktı sonuç negatif geldi ama ben hala regl olmadım Dr a sordum ne yapmam lazım diye bekleyin bayramdan sonra mutlaka olursunuz dedi bebek istediğimi söyledim doğum kontrol hapı kullanın bir ay dedi kafam iyice karıştı. Zaten pek de ilgilenmedi özel hastane olmasına rağmen. Bir daha ne zaman geleyim dedim. Yıl sonuna doğru dedi daha da şaşırdım sizce ne yapsam
Normalde reglin düzenlimidir cnm doğum kontrol hapını düzene girsin diye veriyorlar ama bence sen arastır iyi bir doktora git bayramdan sonra niye yıl sonuna kadar bekliyorsun ki

Back
X