- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Belki gelmez yaaCanım gelmedi ama gelecek gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki gelmez yaaCanım gelmedi ama gelecek gibi![]()
İnşallah canım ama artık bir an önce olayımda bitsinde yeni aya başlayayım kafasındayıminşallah gelmez çiçeğimm
Bilmiyorum canımm sanki olcakmışım gibii ama bakalım tabi hayırlısı bide iki gün önce yapmıştım test zaten negatif cıkmıştı o yüzdende pek umudum yok. Olmazsada önümüzdekş aya bakıcaz artık. Sende durumlar neBelki gelmez yaa![]()
hahah tam bizlikAyy aklıma bu daaa geliiir bu daaa geçer şarkısı geldi
evet canım ama ben pek ümitli değilim beklemiyorum yaniTabikide haber veririm cnm bnm sanada az kaldı 8gün![]()
Ben 3 gün lekemenmeden sonra regl oldum canım gecen ay da boyle olmuştu önce leke geliyo vücudum değişik şeyler yapmaya basladıBilmiyorum canımm sanki olcakmışım gibii ama bakalım tabi hayırlısı bide iki gün önce yapmıştım test zaten negatif cıkmıştı o yüzdende pek umudum yok. Olmazsada önümüzdekş aya bakıcaz artık. Sende durumlar ne
ölene kadar burdayızİnşallah canım ama artık bir an önce olayımda bitsinde yeni aya başlayayım kafasındayımzaman cok cabuk geciyor bu topikte bir aydan fazla oldu zaman geçireli keşke hamile çıkmak nasip olsaydı
gerçii ben hamile kalana kadar dururum burda
![]()
İnşallah canım tez zamandaa mutlu haberler veririz birbirimizeBen 3 gün lekemenmeden sonra regl oldum canım gecen ay da boyle olmuştu önce leke geliyo vücudum değişik şeyler yapmaya basladıhiç sevmiyorum regl olmayı cok halsizim cok yoğun olurum çünkü. İnşallah sende bebik vardır kırmızı gelene kadar umutluyuz gelmezse de beraber diğer ayı bekleriz kısmet deyip cnm
Canım gelmedi bişe ama gelecek gibi hissediyorum hayırlısı bakalım. Buraya giremedim iki gündür yengem doğum yaptı hastanedeydim
Geçmiş olsunBen 6 haftalik bebegimin bugun dustugunu ogrendim((
Bal beklentiye sokayım seni ama ben tam da böyle dediğim ay öğrendim adet günümde kanda.evet canım ama ben pek ümitli değilim beklemiyorum yani![]()
0.100 ün haricinde bir değer çıkmışsa gebelik var demektir.3 gün sonra değer 3 kat artmıştı yazmışsın kaç olmuştu değer ?Yanii sonrasında bu kan değerlerde artma olabiliyor mu canım?
İyidir canım napalım yumurtlamaya çalışıyorum kendi adımasen nasılsın atlattın galiba yumurtlamayı
![]()
Canim ben hala adet olmadm ama hamilede degilim artik takip etmeyecegim beni listeden silebilirsn herkese tesekkur ederim destek iicn@ElfkkEezoooo @talena @Bejan19 @murakami2501 @rory12 @Bayan Kamez @Evaa26 @Blackholeluna @Hanimelibahar @Bsrkya123 Kızlar sizim günleriniz gecmis durumlar nedir :)
0.29 , 0.100 ün 3 katı0.29 ise bir şeyler var demektir.Yine 0.100 olsa hiçbirşey yok derdim.3 gün sonra 3 katı çıktı demişsin yaa işte o 3 katı çıkan değer kaçtı?
benım idrarda da kanda da cıkmadıben göremedim ama bazen fotoğrafda göremeyebiliriz , bilemedim
çok üzüldüm cok gecmiş olsun, rabbim hayırlısını versin inşallah
benim reglime 1 hafta kala
gebelik trsti yaptım cok silikti ama heyecandan polikline gittim kanda cıkmıştı
ama o zaman cok değerim kaçtı hatırlamıyorum ama 2 haftalık olması lazım cok yeni demişlerdi
reglinee 7 gun kala evde test yapıp ogrenenler varmıs aslında erken mı bılmıyorumSelam canım biraz erken değil mi daha 7 gün varmış regle. Bence bat geçerse yeniden test yaptır emin olursun
0.100 ün haricinde bir değer çıkmışsa gebelik var demektir.3 gün sonra değer 3 kat artmıştı yazmışsın kaç olmuştu değer ?
İnşallah canım yumurtlamayı yakalayabilirsem hala pik olmadıİyiyim bende canım atlattım Yumurtlamayı, İnş sende atlatırsın bir an önce :) ama benim tutmadı galiba yine. Regl sancılarım başladı.