Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar,
Ben aşırı derecede üşüyorum üstümde kazak yelek battaniye herşey var ve ben titriyorum herhangi bir soğuk algınlığım yok ilk defa başıma böyle birley geliyor bata 2 gün var diğer hamileliğimdede sıcaklık basardı varmı bir öneriniz😔
benımde oyle...

Merhaba kızlar,
Ben aşırı derecede üşüyorum üstümde kazak yelek battaniye herşey var ve ben titriyorum herhangi bir soğuk algınlığım yok ilk defa başıma böyle birley geliyor bata 2 gün var diğer hamileliğimdede sıcaklık basardı varmı bir öneriniz😔
Ben de aynı senin gibiyim. İki gündür üst üste giyiniyorum. Burada havalar da biraz serin gidiyor am evdekilere göre elim ayağım buz öyle bahsettikleri ateş falan basmıyor yani😆 normalde ben adet olacağım zaman ve adetimşn ilk günleri de böyle oluyorum. Benim de bat a 3 gün var. Kırmızılar gelecek herhalde 🤷‍♀️

bu yapma lütfen, biyolojik olarak hiç bir engel olmazsa dahi bazen gebe kalınamıyor
tek sebebi ruhsal, kendini yıpratma ve yüreğini ferak tut
belki büyüyecek ama
bu yapma lütfen, biyolojik olarak hiç bir engel olmazsa dahi bazen gebe kalınamıyor
tek sebebi ruhsal, kendini yıpratma ve yüreğini ferak tut
belki büyüyecek ama daha kötü sıkıntılar başgösterecekti

inşallah güzel zaman da yeniden gebe alır ve hayırlı sağlıklı şekilde doğurursun

yaaaaa :KK36:
çok tebrik ederimmmm
Amin canım insan aslında hepsini biliyor ama işte yine de böyle saçmalıyor bazen heralde regl psikolojisi

Canım bunu herkes düşünür. Sen içini ferah tut. Elinde test varsa yarın tekrarla koyulasma olursa saglıklı ilerliyodur merak etme
Kuzum artık Allah’a emanet dediğin gibi testi Pazartesi bidaha yaparım belirtim Yok diye üzülmüştüm demek ki bazen hiç belirti vermiyor aklında olsun adet günümde başladı ağrım
kanamam var de. yada kadın doğum dr gozukmek gerek acıle gıdıyoruz dersın sorgulamazlar :) hersey gonlunce olsun..
Doğru diyosun bi şekilde gidilir de bekleyeceğiz cnm bnm çok saol Allah sağlıklı evlat herkese nasip etsin 🙏🏻

Kuzum artık Allah’a emanet dediğin gibi testi Pazartesi bidaha yaparım belirtim Yok diye üzülmüştüm demek ki bazen hiç belirti vermiyor aklında olsun adet günümde başladı ağrım
İnşallah bizlerde hiç belirtimiz yok dedigimizde hamile oluruz kuzumm

Eklentiler

• IMG_20200523_122713.webp
    IMG_20200523_122713.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 60
İnşallah canım buraya da yazdım da kımse gormedı, kuruma cızgısı cıktı su damlattım çizgi kaybolmadı
Kuzum burda okumustum sonradan cizgi cıkıp hamile oldugunu öğrenenlri ama pek güvenmemek lazım yinede

Back
X