Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mwrhaba kizlar maalesef cok uzgunum bu bayram çifte bayram olacak diye düşünürken beta dusmeye basladi 21.58 den 19.85 e hastahaneden yeni geldim maalesef adet oluyorum
Çok üzüldüm ama canınızı sıkmayın Allahın izniyle bir evlat alacaksınız kucağınıza

Kaybolmadıysa kuruma cizgisi degil diyorlar canım insallah gebeliktendir o cizgi :dua:
Bu kuruma cizgisine benzemiyor canım baya silik cizgi, hamilesin insallah :dua::anneadayı:

Ben de oyle okudum ama yine de korkuyorum. Hatta aksam uzerı bıda su damlattım yine gitmedi cizgi.. Yarın sabah test yapıcam dua edin nolur 🙏🏻 gercek çizgi ile karsılasayım..

Ben de aynı senin gibiyim. İki gündür üst üste giyiniyorum. Burada havalar da biraz serin gidiyor am evdekilere göre elim ayağım buz öyle bahsettikleri ateş falan basmıyor yani😆 normalde ben adet olacağım zaman ve adetimşn ilk günleri de böyle oluyorum. Benim de bat a 3 gün var. Kırmızılar gelecek herhalde 🤷‍♀️
Ben yaklaşık 5 gündür test yapıyorum idrara göre gebelik var yasaktan sonra kan vermeye gidicem o zaman belli olucak birde oruç tutuyorum kan şekerim düştü galiba ay İnş sizde hamilesinizdir

Ben de oyle okudum ama yine de korkuyorum. Hatta aksam uzerı bıda su damlattım yine gitmedi cizgi.. Yarın sabah test yapıcam dua edin nolur 🙏🏻 gercek çizgi ile karsılasayım..
İnsallah canım etmez miyiz dua.. guzel haberlerle gel inşallah :dua:

Evet çok güvenmemek gerek ama işte umut.. İlk kez basıma geldi
Erken gebelik testleriyle yapsanız daha iyi olur ben bata 5 gün varken öğrendim predictor veya fortest olabilir varsa anında beliriyor çizgi yanılma payı pek fazla yok bunlarda

Ben yaklaşık 5 gündür test yapıyorum idrara göre gebelik var yasaktan sonra kan vermeye gidicem o zaman belli olucak birde oruç tutuyorum kan şekerim düştü galiba ay İnş sizde hamilesinizdir
Ben günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum. İnşallah kan değerlerimiz de düzgün çıkar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hakkımızda hayırlısı olsun. 😊

Ayni marka mı testi yapcaksın baska marka varsa onunla dene bu sefer test kaynaklımi anlamış olursun hem..
Test yok işte kuzum normalde internetten sipariş ettim 10 tane.. Kargoya verıldı çarsamba ama gelmedi 😔persembe de alısverıse gıtmıstık eczaneden aldım 2 tane aynı marka bebetime belki hata payı cpktur bılmıyorum hıc.. İşte onlardan birini yaptım bir tane kaldı.. Onu da sabah yapıcam

Erken gebelik testleriyle yapsanız daha iyi olur ben bata 5 gün varken öğrendim predictor veya fortest olabilir varsa anında beliriyor çizgi yanılma payı pek fazla yok bunlarda
Cnm testim yok maalesef bi tane var elimde 😔

Back
X