Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de hamile olmadığımı öğrenmeden önce bebek istediğimizi bile bilmeyen çok uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşım rüyasında annemi görmüş o söylemiş hamile kızımız olacak diye. Bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah senin arkadaşının rüyası da çıkar.
İnşallah canım yaa. Bilmiyorum açıkcası pek umduumda yok hasta olcakmışım gibi hissediyorum ama bellide olmuyor neler gördük burda. Hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım yaa. Bilmiyorum açıkcası pek umduumda yok hasta olcakmışım gibi hissediyorum ama bellide olmuyor neler gördük burda. Hayırlısı olsun inşallah
Canım zaten hasta olcakmışsın gibi olup olmuyorsun bence test yapmalısın

Kızlar bende hasta oldum:( kırmızılar gördüm ama az geldi hala yoğun değil.. yerleşme filan olsa keşke diyorum ama nerde.. çakşır kökü suyuna ne zaman başlamamı önerirsiniz 😔

Testim yok canım yarına kadar olmazsa alıp yaparım. Bugünde arkdaşım aradı. Babamı görmüş rüyasında elinde bi bebek varmış gülümaüyormuş. Acaba hamile misin falan dedii ayy keşke olsa öyle :KK43:
sen niye üzülüyosun kiii. Bak adette olmamıssın üzülme yüzün gülsünn kuzumm

Kızlar acaba böyle süresiz kalabilceğimiz bi topik mi acsak :)
Bebiş dışında şeylerde konuşuruz hem daha iyi olur sanki burda hep ona odaklıyız batı gelen gidicek başka topiğe gibi😂 mantıklı bence yoksa ben bat olunca haziran topiğine geçmeyi düşünmüyordum direk buraya girmem diyodum ama sizle olursa devam ederim🤗

sen niye üzülüyosun kiii. Bak adette olmamıssın üzülme yüzün gülsünn kuzumm
Kuzum biliyosun bizim hamileliklerimizi karşılamamız sevinçle değil tesirginlikle oluyor 😁 yanii şuan hamileysem bile heveslenemiyorum. Birde bi günlük gecikme normal çokta hamileliğe yormak iatemiyorum ama hayırlısı tabi inşallahh vardır 🤲🏼

Bebiş dışında şeylerde konuşuruz hem daha iyi olur sanki burda hep ona odaklıyız batı gelen gidicek başka topiğe gibi😂 mantıklı bence yoksa ben bat olunca haziran topiğine geçmeyi düşünmüyordum direk buraya girmem diyodum ama sizle olursa devam ederim🤗
Ben de adet olucam gibi daha girmem buraya diyodum ama başka topik olursa sohbete muhabbete katılırım ☺️

Walla ya topikten topiğe sürülüyoruz :D

Kuzum biliyosun bizim hamileliklerimizi karşılamamız sevinçle değil tesirginlikle oluyor 😁 yanii şuan hamileysem bile heveslenemiyorum. Birde bi günlük gecikme normal çokta hamileliğe yormak iatemiyorum ama hayırlısı tabi inşallahh vardır 🤲🏼
canım sende gecikmeler oluyosa normal tabi :)

Back
X