Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de baya var canim 🤗😍 hayırlı olsun insallah. Gecikme olunca o koyulasma olur daha bat yarım diyosun tabiki böyle çıkacak battan once net cizgi görenlerin bence erken döllenme falan oluyor yoksa gecikmede o kadar net çıkması lazım
Ay canım cidden dediğin gibi oldu bekleyince pembeleşti baya su an belirgin bi çizgi oldu🙈

duruyo yine,,eğer adet olursam bebetime almayın sakın derim herkese..iki testte kuruma cızgısı cıkardı
Bende 2 3 kere kullandım o markayı negatifi gordüm saatler sonra bakmama rağmen kuruma çizgisi falan çıkmamıstı seninkide kuruma değildirde gebeliktendir insallah canım kötüyü düsunme sakın :anneadayı: :KK36:

Ay canım cidden dediğin gibi oldu bekleyince pembeleşti baya su an belirgin bi çizgi oldu🙈
Hadi gözün aydın canım bayram günü ne guzel bir haber aldın Allah sağlıkla kucağina almayı nasip etsin insallah:dua: bizlere de dua et olur mu 😍

Kızlar ben de bu ay gebe kalmak için ugrasanlardandim test sonuçlarım bu şekilde
5 mayis yumurtlama 14 mayıs bekledigim adet tarihimdi.
Cuma kan vereceğim bu mesajı okurken dua edin lutfen hicbir sorun olmasın.

Eklentiler

• 20200524_113936.webp
    20200524_113936.webp
    11 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa

Canım ben bir önceki mesajda testlerimi paylaştım adet öncesi negatif çıkmıştı testlerime bakarsan gebe olduğunu anlarsın
Umarım sağlıkla ilerler

Keşke kuzum yaa 🙏🏻testi yaptım yine hafif bi gölge gibi var bu sefer 20 dk içinde çıktı, ya yine kuruma cızgısıne donecek, ya da geç döllenme falansa o yuzden böyle cıkıyor bilmiyorum bakalım adet olcak mıyım
Bence hamilesin gölge çizgi bile çıkmazdı olmasaydı

Canım cok sağol, Darısı hepinize inşallah🙏🏻 4. Dk falan cıktı ama benim 3-4 gündür kuruma çizgim cıkıyor senin dün yazdıgın gibi bugün ilk 5 dkada cıktı ilk defa
Süper o zaman ❤️ benım de bugun kuruma cızgısı cıktı yıne bu ser 20.dk da gordum yine su doktum gitmedi.. Ama benım umudum baya tukendı.. Cunku bugun veya yarın adet gunum dıye tahmın edıyorum.. Cıkması gerekmez mıydı hemen senınkı kadar net bıle deıl benımkıler..

Kızlar ben de bu ay gebe kalmak için ugrasanlardandim test sonuçlarım bu şekilde
5 mayis yumurtlama 14 mayıs bekledigim adet tarihimdi.
Cuma kan vereceğim bu mesajı okurken dua edin lutfen hicbir sorun olmasın.
Resmen hcg nin artışı ne güzel artmış maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende 2 3 kere kullandım o markayı negatifi gordüm saatler sonra bakmama rağmen kuruma çizgisi falan çıkmamıstı seninkide kuruma değildirde gebeliktendir insallah canım kötüyü düsunme sakın :anneadayı: :KK36:
Keşke kuzum sen boyle yazdıkça içim kıpır kıpır oluyor ama ne bıleyım bana niye cıkmıyor şöyle uzaktan görülecek cizgiden, 😔

Back
X