Bilemiyorum ki ufak akıntılarımda oluyo çamaşıraBende bu ay cok adete odaklandım hala öyleyim, ama bence seninki zaten yumurtlamadan dolayı şimdi sancın falan için erken sanki. Acaba yerleşme ağrıların mı var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum ki ufak akıntılarımda oluyo çamaşıraBende bu ay cok adete odaklandım hala öyleyim, ama bence seninki zaten yumurtlamadan dolayı şimdi sancın falan için erken sanki. Acaba yerleşme ağrıların mı var![]()
duruyo yine,,eğer adet olursam bebetime almayın sakın derim herkese..iki testte kuruma cızgısı cıkardıOlmazsın insallah canımsu dökünce gittimi cizgi peki duruyor mu yine
canımtebrık ederımKızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
Bence de varKızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
Ay canım cidden dediğin gibi oldu bekleyince pembeleşti baya su an belirgin bi çizgi olduBence de baya var canimhayırlı olsun insallah. Gecikme olunca o koyulasma olur daha bat yarım diyosun tabiki böyle çıkacak battan once net cizgi görenlerin bence erken döllenme falan oluyor yoksa gecikmede o kadar net çıkması lazım
Canım cok sağol, Darısı hepinize inşallahcanımtebrık ederımhemen mı cıktı cızgılrın
Bende 2 3 kere kullandım o markayı negatifi gordüm saatler sonra bakmama rağmen kuruma çizgisi falan çıkmamıstı seninkide kuruma değildirde gebeliktendir insallah canım kötüyü düsunme sakınduruyo yine,,eğer adet olursam bebetime almayın sakın derim herkese..iki testte kuruma cızgısı cıkardı
Benimde oluyor ne renk oluyo kuzumBilemiyorum ki ufak akıntılarımda oluyo çamaşıra
Hadi gözün aydın canım bayram günü ne guzel bir haber aldın Allah sağlıkla kucağina almayı nasip etsin insallahAy canım cidden dediğin gibi oldu bekleyince pembeleşti baya su an belirgin bi çizgi oldu![]()
Kesinlikle var cnm hayırlı olsunKızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
Çamaşır siyah olunca göremiyorum kuzu ama noktacık halinde oluyo. Ve kasık ağrım varBenimde oluyor ne renk oluyo kuzum
Kızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
Bence hamilesin gölge çizgi bile çıkmazdı olmasaydıKeşke kuzum yaatesti yaptım yine hafif bi gölge gibi var bu sefer 20 dk içinde çıktı, ya yine kuruma cızgısıne donecek, ya da geç döllenme falansa o yuzden böyle cıkıyor bilmiyorum bakalım adet olcak mıyım
Tebrik ederim hamilesiniz 2 gün sonra kan verinKızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
Süper o zamanCanım cok sağol, Darısı hepinize inşallah4. Dk falan cıktı ama benim 3-4 gündür kuruma çizgim cıkıyor senin dün yazdıgın gibi bugün ilk 5 dkada cıktı ilk defa
Resmen hcg nin artışı ne güzel artmış maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben de bu ay gebe kalmak için ugrasanlardandim test sonuçlarım bu şekilde
5 mayis yumurtlama 14 mayıs bekledigim adet tarihimdi.
Cuma kan vereceğim bu mesajı okurken dua edin lutfen hicbir sorun olmasın.
Keşke kuzum sen boyle yazdıkça içim kıpır kıpır oluyor ama ne bıleyım bana niye cıkmıyor şöyle uzaktan görülecek cizgiden,Bende 2 3 kere kullandım o markayı negatifi gordüm saatler sonra bakmama rağmen kuruma çizgisi falan çıkmamıstı seninkide kuruma değildirde gebeliktendir insallah canım kötüyü düsunme sakın![]()
![]()