Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa hislerinii severim senin :D inşallah sende bende hamileyizdirr. Valla benim hiç umudum yok hamile olcağıma dair :)
O beyaz beni bozdu oyle beyazdiki sana anlatamam😂 bir ufacik kuruma cizgisi bekledim oda yoghkkk pii dedim.. gunlerdir kahve icmiyordum kafein almayim diyeki asiri severim.. yaptim suan iciyorum , -bu bir kabullenmedir 🤗

Ben gebelik namına hıc bısey yasamadım hiç 2 yıl ıcınde, ama bu ay hersey farklı oldu bıraz ınsallah adet olup uzulmem 😔
Ben de yaşamadım canım kimyasal falan olmadı benim bildiğim hiç ve görünen herhangi bir sorunumuz da yok öylece bekliyoruz işte nasibimizi 🤷🏻‍♀️ Bu ay farklı oldu derken ne demek istedin ? Ben önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum artık sen yaptırdın mı hiç ?

Ben de yaşamadım canım kimyasal falan olmadı benim bildiğim hiç ve görünen herhangi bir sorunumuz da yok öylece bekliyoruz işte nasibimizi 🤷🏻‍♀️ Bu ay farklı oldu derken ne demek istedin ? Ben önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum artık sen yaptırdın mı hiç ?
Ovulasyon testlerim 5 gun pik oldu, 2 gebelik testi yaptım ıkısınde de cızgı cıktı sonradan su dokmeme ragmen gıtmedıler, 2 yıldır hıc yasamadıgım seyler bunlar.. Biz de sorun yok cnm 6 ay once rahım fılmı cektırdım tupler de acık cıktı.. Ben de yaza asılama dusunuyorum inşallah

Bende aynı durumdayım. Ne duysam deniyorum. İnşallah oluruz.
Neler duydunuz. Ben Dr a da gittim ama pek ilgilenmedi karından ultrason baktı kalınlaşma var rahimde gebe olabilirsiniz dedi kan testi istedi tlfununu verip beklemeyin üç saat sonra ararsınız dedi. Aradım gebelik yok kan testine göre bekleyin bir iki haftaya regl olursunuz reglinin 2.günü doğum kontrol hapı başlayıp yıl sonuna doğru tekrar gelin dedi. Şaşırdım birşey de soramadım kapattı. Biraz daha bekleyip hala regl olmazsam bayramdan sonra başka Dr a gideceğim bugün 40.gün hala ne belirti ne de bi lekelenme vs var

Bugünde adet olmadım ama hep olcakmısım gibi hafif hafif ağrılarım ve beya akıntım var. Bugün cıkamadım eczaneye ayy ümitlenemiyorum bile ya olmazsa diye ne kötü bi durum ya 😂
Benim ilk gebeliğimde arkadasm test alalım dıye tutturdu ama ben adet olucakms gbi agrılar cekıyordm. İnsallah sizinde gebelik vardır. Maalesef adet ve gebelik belirtileri benziyor insan ümitlenemiyorda.

Benim ilk gebeliğimde arkadasm test alalım dıye tutturdu ama ben adet olucakms gbi agrılar cekıyordm. İnsallah sizinde gebelik vardır. Maalesef adet ve gebelik belirtileri benziyor insan ümitlenemiyorda.
İnşallah kuzum öyledir bende hevesleniyorum o yüzden ama allah bilir tabi hayırlısı olsun

Kızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı

Eklentiler

• 45C58AC8-B3D6-4365-B2DC-0FD943679194.webp
    45C58AC8-B3D6-4365-B2DC-0FD943679194.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 123
  • 90949657-BBD8-45C7-8C21-0B07D4C555FD.webp
    90949657-BBD8-45C7-8C21-0B07D4C555FD.webp
    44 KB · Görüntüleme: 134
Kızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı
Hayırlı olsun var gebelik 😍😍 Saglıcakla alrsn insallah kucagına 😘

SMerhaba kizlar, herkese iyi bayramlar diliyorum 🍀 size bir soru sormak istiyorum bata 3 gün varken test yaptım(normal testlerden erken gebelik degil) cizgi cikmadi sizce hala bir ihtimal varmidir? Oysa birdolu belirtim vardı, hepsi psikolojikmiydi acaba 😢
Aslında sorunun cevabı kendin söylüyorsun ama stres heyecan insana neler yaptırıyor 🙈🥰 adete 3 gün var demişsin zaten o testler adet gecikmesi halinde yapılması için
Erken gebelik testi değil miş. Adetin geçmesini bekle. Sakin olmaya çalış😍 hala gebe olabilirsin. 🥳

Back
X