- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.840
- 248
31 mayıs canımSenin bat ne zamandı azzecik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 mayıs canımSenin bat ne zamandı azzecik![]()
İnşallah bebeğim seni de burda ki herkesi de böyle heyecanla beklicez öğrenicezİnşallah duycaksın annesi![]()
O beyaz beni bozdu oyle beyazdiki sana anlatamamyaa hislerinii severim senininşallah sende bende hamileyizdirr. Valla benim hiç umudum yok hamile olcağıma dair :)
Ben de yaşamadım canım kimyasal falan olmadı benim bildiğim hiç ve görünen herhangi bir sorunumuz da yok öylece bekliyoruz işte nasibimiziBen gebelik namına hıc bısey yasamadım hiç 2 yıl ıcınde, ama bu ay hersey farklı oldu bıraz ınsallah adet olup uzulmem![]()
Amın cnm inşallah, üzmedin merak etme aksıne mutlu oldum, bunu duymak bile güzel Bi hisRabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım kusura bakma seni üzmek istememiştim![]()
Ovulasyon testlerim 5 gun pik oldu, 2 gebelik testi yaptım ıkısınde de cızgı cıktı sonradan su dokmeme ragmen gıtmedıler, 2 yıldır hıc yasamadıgım seyler bunlar.. Biz de sorun yok cnm 6 ay once rahım fılmı cektırdım tupler de acık cıktı.. Ben de yaza asılama dusunuyorum inşallahBen de yaşamadım canım kimyasal falan olmadı benim bildiğim hiç ve görünen herhangi bir sorunumuz da yok öylece bekliyoruz işte nasibimiziBu ay farklı oldu derken ne demek istedin ? Ben önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum artık sen yaptırdın mı hiç ?
Neler duydunuz. Ben Dr a da gittim ama pek ilgilenmedi karından ultrason baktı kalınlaşma var rahimde gebe olabilirsiniz dedi kan testi istedi tlfununu verip beklemeyin üç saat sonra ararsınız dedi. Aradım gebelik yok kan testine göre bekleyin bir iki haftaya regl olursunuz reglinin 2.günü doğum kontrol hapı başlayıp yıl sonuna doğru tekrar gelin dedi. Şaşırdım birşey de soramadım kapattı. Biraz daha bekleyip hala regl olmazsam bayramdan sonra başka Dr a gideceğim bugün 40.gün hala ne belirti ne de bi lekelenme vs varBende aynı durumdayım. Ne duysam deniyorum. İnşallah oluruz.
Benim ilk gebeliğimde arkadasm test alalım dıye tutturdu ama ben adet olucakms gbi agrılar cekıyordm. İnsallah sizinde gebelik vardır. Maalesef adet ve gebelik belirtileri benziyor insan ümitlenemiyorda.Bugünde adet olmadım ama hep olcakmısım gibi hafif hafif ağrılarım ve beya akıntım var. Bugün cıkamadım eczaneye ayy ümitlenemiyorum bile ya olmazsa diye ne kötü bi durum ya![]()
İnşallah kuzum öyledir bende hevesleniyorum o yüzden ama allah bilir tabi hayırlısı olsunBenim ilk gebeliğimde arkadasm test alalım dıye tutturdu ama ben adet olucakms gbi agrılar cekıyordm. İnsallah sizinde gebelik vardır. Maalesef adet ve gebelik belirtileri benziyor insan ümitlenemiyorda.
Kızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ?
[/QUOTE
Çizgi görünüyor canım. Hayırlı olsunbat geçmiş miydi
Çizgi görünüyor canım. Hayırlı olsunKızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ?
İki gğn geçti canım ama çok silik normalde geçince biraz daha belirgin olması gerekmiyor muÇizgi görünüyor canım. Hayırlı olsunbat geçmiş miydi
Hayırlı olsun var gebelikKızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı
Herkeste aynı olmuyor ki içini ferah tut. Kaç dk da çıktı bu çizgi pekiİki gğn geçti canım ama çok silik normalde geçince biraz daha belirgin olması gerekmiyor mu
İnşallah vardır ve varsa bu sefer inşallah sağlıklı olur bir önceki kimyasldı o yüzden korkuyorum canımHayırlı olsun var gebelikSaglıcakla alrsn insallah kucagına
![]()
5 dk içinde cıktı canım. Zaten testin üstünde 10 dkyı geçen sonucları dikkate almayın diyoduHerkeste aynı olmuyor ki içini ferah tut. Kaç dk da çıktı bu çizgi peki
İkinci fotoğrafta baya pembe kesin var kesinİki gğn geçti canım ama çok silik normalde geçince biraz daha belirgin olması gerekmiyor mu
İnşallahh canımm. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tek duamİkinci fotoğrafta baya pembe kesin var kesinmaşallah. Darısı isteyenlere olsun
![]()
Aslında sorunun cevabı kendin söylüyorsun ama stres heyecan insana neler yaptırıyorSMerhaba kizlar, herkese iyi bayramlar diliyorumsize bir soru sormak istiyorum bata 3 gün varken test yaptım(normal testlerden erken gebelik degil) cizgi cikmadi sizce hala bir ihtimal varmidir? Oysa birdolu belirtim vardı, hepsi psikolojikmiydi acaba
![]()