- 10 Ocak 2013
- 237
- 106
- 123
Ha bir de gurur yaptım sonra. O zamanlarda yine forumdaydımöyle olunca daha tatlı olmuyo mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha bir de gurur yaptım sonra. O zamanlarda yine forumdaydımöyle olunca daha tatlı olmuyo mu![]()
Allah hayırlısını versin, ben de tüm silik çizgilere rağmen bugün regl oldum bir süre denemeyeceğim bileKızlar ben adet oldum, 20 dk dan sonra cıkan cızgılere, bebetime gebelik testine ve kuruma cızgısı olup olmadıgını anlamak ıcın damlattıgmız suya inanmamak gerekmıs
Önümüzdeki ay hayırla gelsin inşallah.. Bi süre kendimle kalıcam uzaklasıcam buralardan, hepinize cok tesekkür ederim kımseye anlatamadığım şeyleri bursa sjzınle paylaştım destek oldunuz, hepiniz saolun varolun.. Allahım herkesın gonlune göre versin inşallah ❤hoşcakalın
Elbette gebelik belirtisi olabilir ancak net sonuç için regl gününün geçmesini bekle bence sonra insan çok üzülüyor ben regle 2 gün kala test yaptım silik çıktı bugün regl oldum. Gecikmeyi beklemek en sağlıklısıKızlar merhaba. Bir sorum olucakti bu persembe adet olmam lazım. Benim 3 gundur gogus uclarimda bir hassaslik var. Dokunamiyorum ilk defa basima boyle bir sey geliyor. Hamilelik belirtisi olabilir diyorlar ama ben umitlenmek istemiyorum. Bir de adetlerim duzensiz bu aralar. Ne zaman gebelik testi yapsam sonuc alirim? Ve bu hassaslik belirti olabilir mi?
Pozitifi gorup adet olmak cok uzucu. Testlere de guven olmuyor. Insallah bir sonraki ay sevincli haberini alirsin canimElbette gebelik belirtisi olabilir ancak net sonuç için regl gününün geçmesini bekle bence sonra insan çok üzülüyor ben regle 2 gün kala test yaptım silik çıktı bugün regl oldum. Gecikmeyi beklemek en sağlıklısı
önemli olan düzgün artmasıCanım sonuç pozitif 31 değerim. Değer az gibi ama bakalım. Doktorum asprine devam dedi, bi de iğne yaptık tutunması için
Evet ama cok korkuyorum umarım çarşamba iyi bi artış olurönemli olan düzgün artması![]()
Canım senin hiç sancın oluyor mu hafif, regl kadar yoğun değil ama böyle gaz varmış gibi garip bi sancıönemli olan düzgün artması![]()
Insallah canımEvet ama cok korkuyorum umarım çarşamba iyi bi artış olur![]()
İnşallah canımInsallah canımben de ilk kontrolume carsamba gideceğim, ikimiz de güzel haberler alırız inşallah
![]()
![]()
Evet oluyor bir de bel ağrısı oluyor hafif, ikisi de normalmişCanım senin hiç sancın oluyor mu hafif, regl kadar yoğun değil ama böyle gaz varmış gibi garip bi sancı
Anladım canım, çok sağolEvet oluyor bir de bel ağrısı oluyor hafif, ikisi de normalmiş
Ürolojiye gitmesi gerekiyor.Kizlar eşim kendini kontrol ettirmek istese hangi bölüme gitmesi gerekiyor acaba? O yapilan testler için? Ben kadın doguma gittim muayenede sorun gozukmedi, birde eşim gözükse diye düşündük ama alan nedirki?
Teşekkür ederimÜrolojiye gitmesi gerekiyor.
Ne harika bir görüntü buTebrik ederim annesi çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın
![]()
Butik alfa canımmm çok tebrik ederim maşallah ne güzel görünmüşşş
Tebrikler canımmm ❤❤❤sağlıcakla gelsin ınsallah
Canım tebrik ederim![]()
Tebrik ederim![]()
yaaa kuzum gözün aydınnn![]()
![]()
Tebriklersağlıkla kucağına al inşallah