Tebrik ederim 2 gün sonra tekrar kan testi verin 2 katı olmuşsa sağlıklı gidecektirCanım sonuç pozitif 31 değerim. Değer az gibi ama bakalım. Doktorum asprine devam dedi, bi de iğne yaptık tutunması için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim 2 gün sonra tekrar kan testi verin 2 katı olmuşsa sağlıklı gidecektirCanım sonuç pozitif 31 değerim. Değer az gibi ama bakalım. Doktorum asprine devam dedi, bi de iğne yaptık tutunması için
Valla ben şuna inanıyorum artık. Rabbim nasip ediyosa eğer o benegin dünyada alcak nefesi varsa hiçbişey olmuyı ama bişeyler olcaksada bi şekilde bişeler giriyp araya bizde kendimizi sucluyoruz şöyle yaptık oldu böyle yaptık oldu diyeBenim gebeliğim yakın takip gerektiğinden ilk zamanlar tedirgindim. Ama yine de değişik bir duygu.Tatlılıktan çok şok olma durumu daha baskın
![]()
Cok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla devam ederTebrik ederim 2 gün sonra tekrar kan testi verin 2 katı olmuşsa sağlıklı gidecektir![]()
Daha erken değil miKızlar hayırlı bayramlar herkesehamileleri tebrik ediyorum ne güzel çifte bayram yaşadınız
ben ovulasyon testleri yaparken ovulasyon beklerken bugün 22.günde adet oldum![]()
Teşekkür ederim canım inşallahhh. Rabbim herkese hepimize tattırsın anne olmayı inşallah
Aaaa yumurtlamayı görmedin miKızlar hayırlı bayramlar herkesehamileleri tebrik ediyorum ne güzel çifte bayram yaşadınız
ben ovulasyon testleri yaparken ovulasyon beklerken bugün 22.günde adet oldum![]()
Şoktayım canım çok da üzüldüm ya, ben yumurtlama olacak ovulasyon koyulaşçak diye test yapıyorum her gün, akşam ağrım oldu hatta yumurtlama oldu heralde diye düşündüm. Sabah regl geldiDaha erken değil mi
Hayır canım göremedim ve hayatımda ilk defa 22 günde regl oldumAaaa yumurtlamayı görmedin mi
regl mi peki yani söküldün müŞoktayım canım çok da üzüldüm ya, ben yumurtlama olacak ovulasyon koyulaşçak diye test yapıyorum her gün, akşam ağrım oldu hatta yumurtlama oldu heralde diye düşündüm. Sabah regl geldi![]()
icin rahat etmesi icin verebilirsin bence kuzumKizlar merhaba 1 hazirana gebeyim diye randevu almıştım degerimin düştüğünü soyleyen doktor iyi yapmışsın gel yinw bakalım değerin düşmüş mü diye dedi ben yinede carsamba sağlık ocağında kan versem mi
Tebrik ederimmm cnmEvet ama cok korkuyorum umarım çarşamba iyi bi artış olur![]()
Degil mi vereym carsamba ins ben kendimi fazla üzdüm cnm ama çoğu kişi hemen kalırsın gebw diyor cnm birde tükürme olayını bir daha yapmayacağımicin rahat etmesi icin verebilirsin bence kuzum
Dikkat et cnm benim oyle oldu hep sonra kimyasalmis sen cok dikkat et yat dinlen kalkma ayagi hızlı sekilde egilme yereCanım senin hiç sancın oluyor mu hafif, regl kadar yoğun değil ama böyle gaz varmış gibi garip bi sancı
Kuzum bende 2 3 keredir yapmıyorum biliyo musun aptal gibi yapıyodum. Acıcak diye. Meğerse hiç sorun olmuyo suan üzüldüm gecen zamanaDegil mi vereym carsamba ins ben kendimi fazla üzdüm cnm ama çoğu kişi hemen kalırsın gebw diyor cnm birde tükürme olayını bir daha yapmayacağım
Aynen bende 3 yildir yapiyorum deli gibi yyapmayacagm zorlarsa afedersin prezartifin jeli zarar verirmi ki onu kullansam jelini sadeceKuzum bende 2 3 keredir yapmıyorum biliyo musun aptal gibi yapıyodum. Acıcak diye. Meğerse hiç sorun olmuyo suan üzüldüm gecen zamanaama olsun vardır bundada bi hayır
Amin canım çok sağolTebrik ederimmm cnmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Dikkat etmeye çalışıyorum canım, ama kısmetide yoksa yapcak bişey yokDikkat et cnm benim oyle oldu hep sonra kimyasalmis sen cok dikkat et yat dinlen kalkma ayagi hızlı sekilde egilme yere