Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlqr Azze Azze kafayindiycem vallahi. 19 mayista adwt olmam lazimdi. Bugün 25 mayis. Hala adet olmadi. 16 mayista erken gebelik twdti yaptik yok bisey. 20 sinse test yaptik erkenngebelik twstiydi oda. Yine yok. Nor alde an fazla 30 günde bir gelir adetim. Düzenli gayet. Kriz gecirecem gelsede rahatlasam. Ha gelecek ha geleck diyom hergpn hala yok
Benimde aynı 10 gün gecikdi. Her şey yaptım gelmesi için. Şimdi korkumdan doktor randevusu aldım. Çikolata kisti olmayı engelliyormuş sanırım. Ondan mı acaba diye düşündüm. İnşallah kist mist yokturda sıkıntı yaşamam.

Ovulasyon testlerim 5 gun pik oldu, 2 gebelik testi yaptım ıkısınde de cızgı cıktı sonradan su dokmeme ragmen gıtmedıler, 2 yıldır hıc yasamadıgım seyler bunlar.. Biz de sorun yok cnm 6 ay once rahım fılmı cektırdım tupler de acık cıktı.. Ben de yaza asılama dusunuyorum inşallah
Çizgiler baya net geldi bana da yani kuruma çizgileri bu kadar net çıkmıyor sanki. Benim de önceki aylarda hep çıktı kuruma çizgileri nasıldır biliyorum az çok. İnşallah gebelik vardır canım, gerek kalmaz aşılamaya 😊 son gelişmelerden haberdar et 😉

Demek ki erken yumurtladın cnm kacırdın ovulasyon la da.. Ben de onumuzdeki ay adetten sonra gun aşırı denicem ovulasyon yapmıcam, saatlerine düzenli dikkat etmeye calıscam.. Testler ım cok buyuk hayal kırıklığına ugtattı benı hadı bırınde cıktı ikisinde de mı aynısı olur, üzüldüm ama yapacak bişey yok 😔onumzdeki aya bakıcam.. Asılama istiyordum ama direktüp bebek mı yaptırsam diyorum 😔canıma tak ettı artık.. Ozelde fiyatı ne kadar dır bılgın var mı
Aşılama şansı çok düşük canım ya %15 falan. Doktor da bana yaparken 3 aşılama yapçaz sonra tüp bebek demişti 1000 lira verdim ilaçlar hariç aşılama için. Biliyorsun umutsuzdum zaten.
tüp bebek en az 10bindir diye tahmin ediyorum ilaçsız. Ben geçen yıl sorduğumda 9bin demişti.
Siz daha taşınmadınız dimi

Benimde aynı 10 gün gecikdi. Her şey yaptım gelmesi için. Şimdi korkumdan doktor randevusu aldım. Çikolata kisti olmayı engelliyormuş sanırım. Ondan mı acaba diye düşündüm. İnşallah kist mist yokturda sıkıntı yaşamam.
İnşallah yoktur belki sadece geç yumurtlamışsındır o yüzdendir.
ama baktırman iyi olacak bence belki bir sorun var bilmiyorsun inşallah yoktur tabi ama. Bilirsen çözümü uygularsın en azından

Kızlar çatlatma iğnesi gününü saymazsam bugün 11. Günüm. Test yaptım tek çizgi çıktı. Yarım saat sonra telefonun ışığıyla bile zar zor çift çizgi var gibi görünüyor eğer halüsinasyon görmüyorsam 😂 iğnenin etkisi tükenmiş demekki. Uaeın 12. Gün kan versem mi acaba? Biliyorum hamile değilim,en azından resmileştireyim ki kendimi bidahaki aya odaklayayım

Aynen bende 3 yildir yapiyorum deli gibi yyapmayacagm zorlarsa afedersin prezartifin jeli zarar verirmi ki onu kullansam jelini sadece
Preseed diye bir jel var kaygınlaştırıcı sperme zarar vermiyormuş aksine hareketini artırıyor diyorlar. Ben onu kullanıyordum uzun süredir. Doktorum hamilelik düşünüyorsan onun dışında hiç bir jel kaygınlaştırıcı kullanma demişti. Ama bazı doktorlar da sağlıklı olmayan spermleri de harekete geçirdiği için önermiyor. Bi araştır istersen.

Preseed diye bir jel var kaygınlaştırıcı sperme zarar vermiyormuş aksine hareketini artırıyor diyorlar. Ben onu kullanıyordum uzun süredir. Doktorum hamilelik düşünüyorsan onun dışında hiç bir jel kaygınlaştırıcı kullanma demişti. Ama bazı doktorlar da sağlıklı olmayan spermleri de harekete geçirdiği için önermiyor. Bi araştır istersen.
ben de o jeli kullanıyorum. hamile kalmana vesile oldu mu peki?

ben de o jeli kullanıyorum. hamile kalmana vesile oldu mu peki?
Çok şükür hamileyim. 5 ay kullanmadan denedik bişey olmadı sonra ilk kullandığım ay hamile kalmıştım ama kimyasal oldu hatta bi ay sonra yine kimyasal oldu. Ama ben kullanmaya devam ettim çünkü ciddi bir kuruluk sorunum vardı kimyasallardan 5-6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şükür şimdilik bir sorun yok.

Çok şükür hamileyim. 5 ay kullanmadan denedik bişey olmadı sonra ilk kullandığım ay hamile kalmıştım ama kimyasal oldu hatta bi ay sonra yine kimyasal oldu. Ama ben kullanmaya devam ettim çünkü ciddi bir kuruluk sorunum vardı kimyasallardan 5-6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şükür şimdilik bir sorun yok.
Maşallah 🌸 benim bu ay 2. ayım. inşallah bende de işe yarar 🌻

Çizgiler baya net geldi bana da yani kuruma çizgileri bu kadar net çıkmıyor sanki. Benim de önceki aylarda hep çıktı kuruma çizgileri nasıldır biliyorum az çok. İnşallah gebelik vardır canım, gerek kalmaz aşılamaya 😊 son gelişmelerden haberdar et 😉
Canım adet oldum bugun 😔sonradan cıkan cızgılere bıda asla guvenmem

Aşk olsun ben senin sıkı takipçinim kuzum😄😂 hanileyim değerim kaç bilmiyorum şimdi gidiyorum artık dayanamadım en azından değerlere göre yorum yaparım 🥺
kusura bakma kuzum yaa eskisi gibi takip edemiyorumm istediğin kadar kızabilirsin:sinirli: ayyy hadiii bekliyoruz

Aşılama şansı çok düşük canım ya %15 falan. Doktor da bana yaparken 3 aşılama yapçaz sonra tüp bebek demişti 1000 lira verdim ilaçlar hariç aşılama için. Biliyorsun umutsuzdum zaten.
tüp bebek en az 10bindir diye tahmin ediyorum ilaçsız. Ben geçen yıl sorduğumda 9bin demişti.
Siz daha taşınmadınız dimi
İlaçlar ne kadar tutar kı acaba? Aşılama düşünüyordum ama dedıgın gıbı sansı cok az artırıyor 😔

Selam kizlqr Azze Azze kafayindiycem vallahi. 19 mayista adwt olmam lazimdi. Bugün 25 mayis. Hala adet olmadi. 16 mayista erken gebelik twdti yaptik yok bisey. 20 sinse test yaptik erkenngebelik twstiydi oda. Yine yok. Nor alde an fazla 30 günde bir gelir adetim. Düzenli gayet. Kriz gecirecem gelsede rahatlasam. Ha gelecek ha geleck diyom hergpn hala yok
bi doktora mı gitsen kuzum aet sökücü felan verir öncesinde testte yaptırır belki

Aynen gün aşırı denicem.. Her türlü yumurta gününü bulur
Rabbim ol dedi mi. Tek iliskiyle dahi olur. Biz yapıyoruz ama anca kendimize eziyet. Bak bu ay bende hiç belirti yok ne göğüs büyümesi ne bişe. Çünkü vücudumu dinlemedim

Evet canım. Bugün regl oldum 😔 Çok üzgünüm. Neden olmuyor anlamıyorum. Düşük yaptığım zaman aklıma geliyor. Doğsa şimdi 9 aylık olacaktı. Bir süre hiçbir şey düşünmek istemiyorum. Artık sayfaya girmeyeceğim 😔
canım üzülme elbet zamanı var ve biz kendimizi ne kadar yıpratırsak yıpratalım zamanı gelmeden olmaz. Biraz kafanı dinle. Cok fazla belirti arama. Ve cocuk düsüncesiyle iliskiye girme. Tamamen ataamzsın kafandan ama en azından biraz rahat olursun

Back
X