Bilemiyorum ki ama kafayı yicem azYerleşiyor olabilir mi
Hayırlı olsuncanım ne gibi belirtilerin vardıÇok memnun oldum inşallah iyi haberlerimiz olur hepimizin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum ki ama kafayı yicem azYerleşiyor olabilir mi
Hayırlı olsuncanım ne gibi belirtilerin vardıÇok memnun oldum inşallah iyi haberlerimiz olur hepimizin![]()
Hiç belirtim yok maalesef kac gündür test yapıyorum bembeyaz çıkıyor yine de bir umut işteayy hadi inşallahhh belirtin var mıydı
zaten cogunun belirtisi olmuyo kuzumHiç belirtim yok maalesef kac gündür test yapıyorum bembeyaz çıkıyor yine de bir umut işte![]()
Doğru söylüyorsun canım 11 mayısta pik gördüm şimdiye kadar çıkması gerekirdi diye düşünüyorum hayırlısı artık ne diyelim. Yıllardır bekleyen insanlar var daha başlarda olmayınca üzülmeye bile çekiniyorumzaten cogunun belirtisi olmuyo kuzum
Hım inşallah güzel haberler alırsın en kısa sürede canım. Ben geçen ay takvimi dikkate almıştım. Bu ay ovulasyon ile takip ettim. 2 aydır deniyoruz. Ben de hemen olur sananlardandim. Ama bu ay da hiçbir belirti yokBu 4 ya da 5. Ay oluyor baslarda sadece korunmayı bıraktık günlere filan dikkat etmedim son 3 aydır dikkat ediyoruz.
Kesinlikle haklısın, verdiği ilacı zaten bıraktıktan sonra 6 ila 12 ay gebe kalınamıyor ki bunun yanında bir sürü yan etkisi de var. Naçizane fikrim soğan kürü denemen eğer denemediysen. İbrahim Saraçoğlu’nun bu konudaki videolarını izleyebilirsin bence de ilaç kişiyi kısır döngüye sokuyor...Allah yardımcımız olsun şifa bulun inşallahSlm cnm galiba regl düzene girsin diye evet. Ama benim bi noktaya kafam takıldı bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı içersem yumurtlama olmaz yumurtlama yı baskılayan bir ilaç sonuçta. gebe kalmak isteyene verilmesine pek anlam veremedim zaten hali hazırda polikistik over var bende yumurtlama yı destekleyen bir ilaç önermesi gerekmezmiydi. Çok kafam karıştı ve ben hala regl de olamadım
Markayi bilmiyorum cnm saol ama kimyasalmis kaybettimCanım hayırlı olsun. 21.58 e göre bayağı belirgin çıkmış cizgin testinin markası neydi acaba.
Çok teşekkür ederimBilemiyorum ki ama kafayı yicem az
Hayırlı olsuncanım ne gibi belirtilerin vardı
Evet evet ben de hemen olmadığını fark edince hayret etmiştimHım inşallah güzel haberler alırsın en kısa sürede canım. Ben geçen ay takvimi dikkate almıştım. Bu ay ovulasyon ile takip ettim. 2 aydır deniyoruz. Ben de hemen olur sananlardandim. Ama bu ay da hiçbir belirti yokAnnem söylemişti hemen olmaz diye ama ben yine çok dikkat ettim çocuk dusunmedigimiz zamanlar. Boşuna dikkat etmişim
![]()
yaa hadi hayırlısı olsun kuzum nasıl gidiyo
Bi an çok umut bi an dehşet bi ümitsizlik oluyor . Testler her şey normal çıktı . Tüpler açık hormonlar iyi . Spem sonuçları normal. Haftaya pazartesi yumurta toplama işlemi olacak . Heyecan ve korkuyla bekliyorum .yaa hadi hayırlısı olsun kuzum nasıl gidiyo
İnşallahEvet evet ben de hemen olmadığını fark edince hayret etmiştimbi kızım var o 3. Ayda gelmişti. İlk 3 ay gebe kalma olasılığı daha yüksek oluyormus. Sizin daha çok yeni olur Allah'ın izniyle
bende adet ağrısı gibi ağrılar var maalesef bu ay da..
Henüz gelen giden ve geleceğine dair bir emare yok canım@pinkpiscesEmoshhh @Bahara giderken @Zeyossti
Mia22
birsevgi @Deryakckn kızlar bat günü
![]()
İnşallah canım . Uzun bi zamandir düşünüyordum . Baktım beklemekle olmuyor elimden bu geliyorsa bunu yapayım dedim . İnşallah sen tüp e gerek kalmadan hamile kalırsın .İnş güzel haberler alırsın canım. Darısı başıma bende istiyorum tüp bebek![]()
Hayırlısı olsun canım, Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah en kısa zamanda.Markayi bilmiyorum cnm saol ama kimyasalmis kaybettim
Ben de ocak ayında aşılama yaptım canım . Çok erken adet oldum . 2 gün sürdü 2 gün gelmedi sonra tekrar 1 gün yoğun geldi sonra yine kesildi . Böyle tam 13 14 gün boyunca devam etti. Kc kez kan testi yaptırdım hepsi negatifti Doktoruma sordum erken yumurtlamissin o yüzden erken adet olmuşun dedi. Aşılama sonrası böyle şeyler yaşayan olabiliyormuş . Bu arada böyle olup hamile olan da var canım . Yarın hemen git kan testi ver benceKizlar bende bat a 3 gun kala hasta oldum ama baya regl di yani. Cok agrili ve cok yogun. Normalde 7 gun surer ama 3. Gun gitti durdu.. simdi de kafayi yiycem dusunmekten acaba nicin durdu diye.. asilamanin etkisi mi acaba ? Var mi benzer bisey yasayan?