Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zaten cogunun belirtisi olmuyo kuzum
Doğru söylüyorsun canım 11 mayısta pik gördüm şimdiye kadar çıkması gerekirdi diye düşünüyorum hayırlısı artık ne diyelim. Yıllardır bekleyen insanlar var daha başlarda olmayınca üzülmeye bile çekiniyorum

Bu 4 ya da 5. Ay oluyor baslarda sadece korunmayı bıraktık günlere filan dikkat etmedim son 3 aydır dikkat ediyoruz.
Hım inşallah güzel haberler alırsın en kısa sürede canım. Ben geçen ay takvimi dikkate almıştım. Bu ay ovulasyon ile takip ettim. 2 aydır deniyoruz. Ben de hemen olur sananlardandim. Ama bu ay da hiçbir belirti yok 😔 Annem söylemişti hemen olmaz diye ama ben yine çok dikkat ettim çocuk dusunmedigimiz zamanlar. Boşuna dikkat etmişim 😅

Slm cnm galiba regl düzene girsin diye evet. Ama benim bi noktaya kafam takıldı bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı içersem yumurtlama olmaz yumurtlama yı baskılayan bir ilaç sonuçta. gebe kalmak isteyene verilmesine pek anlam veremedim zaten hali hazırda polikistik over var bende yumurtlama yı destekleyen bir ilaç önermesi gerekmezmiydi. Çok kafam karıştı ve ben hala regl de olamadım
Kesinlikle haklısın, verdiği ilacı zaten bıraktıktan sonra 6 ila 12 ay gebe kalınamıyor ki bunun yanında bir sürü yan etkisi de var. Naçizane fikrim soğan kürü denemen eğer denemediysen. İbrahim Saraçoğlu’nun bu konudaki videolarını izleyebilirsin bence de ilaç kişiyi kısır döngüye sokuyor...Allah yardımcımız olsun şifa bulun inşallah

Bilemiyorum ki ama kafayı yicem az

Hayırlı olsuncanım ne gibi belirtilerin vardı
Çok teşekkür ederim 🙏 inşallah doğrudur ilk defa göğüslerimde hassasiyet oluştu akıntım ve sol kasık ağrım çoktu 2 gündür de midem bulanıyor çok fazla belki bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir bilemiyorum ama pozitif sonucu aldığım gün nasipse denediğim herşeyi yazıcam buraya hemen inşallah herkese umut olur belki birilerinin de işine yarar sabırsızlıkla bekliyorum 🥰

Hım inşallah güzel haberler alırsın en kısa sürede canım. Ben geçen ay takvimi dikkate almıştım. Bu ay ovulasyon ile takip ettim. 2 aydır deniyoruz. Ben de hemen olur sananlardandim. Ama bu ay da hiçbir belirti yok 😔 Annem söylemişti hemen olmaz diye ama ben yine çok dikkat ettim çocuk dusunmedigimiz zamanlar. Boşuna dikkat etmişim 😅
Evet evet ben de hemen olmadığını fark edince hayret etmiştim 😅 bi kızım var o 3. Ayda gelmişti. İlk 3 ay gebe kalma olasılığı daha yüksek oluyormus. Sizin daha çok yeni olur Allah'ın izniyle😊 bende adet ağrısı gibi ağrılar var maalesef bu ay da..

yaa hadi hayırlısı olsun kuzum nasıl gidiyo
Bi an çok umut bi an dehşet bi ümitsizlik oluyor . Testler her şey normal çıktı . Tüpler açık hormonlar iyi . Spem sonuçları normal. Haftaya pazartesi yumurta toplama işlemi olacak . Heyecan ve korkuyla bekliyorum . :KK17:

Evet evet ben de hemen olmadığını fark edince hayret etmiştim 😅 bi kızım var o 3. Ayda gelmişti. İlk 3 ay gebe kalma olasılığı daha yüksek oluyormus. Sizin daha çok yeni olur Allah'ın izniyle😊 bende adet ağrısı gibi ağrılar var maalesef bu ay da..
İnşallah ☺️ sizin bi çocuk varmış zaten ne güzel 😊 ben ikinci çocuğu da düşündüğüm için yaşım gereği acele ediyorum biraz ilki için Allah ne zaman nasip eder ya da eder mi belli olmaz tabi. Sende belirtilerin erken başlıyor o zaman ben de sadece bir hafta öncesinde göğüs hassasiyeti oluyor o kadar. Şimdi 6 gün kaldı bata, başladı zaten. Aslında hiçbir gebelik belirtim yok ama yine de merak ediyorum. Erken gebelik testim de yok. Acaba ovulasyon testi yapsam bir ihtimal çıkabilir mi diye düşünüyorum😬

İnş güzel haberler alırsın canım. Darısı başıma bende istiyorum tüp bebek 🤗
İnşallah canım . Uzun bi zamandir düşünüyordum . Baktım beklemekle olmuyor elimden bu geliyorsa bunu yapayım dedim . İnşallah sen tüp e gerek kalmadan hamile kalırsın .

Kizlar bende bat a 3 gun kala hasta oldum ama baya regl di yani. Cok agrili ve cok yogun. Normalde 7 gun surer ama 3. Gun gitti durdu.. simdi de kafayi yiycem dusunmekten acaba nicin durdu diye.. asilamanin etkisi mi acaba ? Var mi benzer bisey yasayan 😔?

Kizlar bende bat a 3 gun kala hasta oldum ama baya regl di yani. Cok agrili ve cok yogun. Normalde 7 gun surer ama 3. Gun gitti durdu.. simdi de kafayi yiycem dusunmekten acaba nicin durdu diye.. asilamanin etkisi mi acaba ? Var mi benzer bisey yasayan 😔?
Ben de ocak ayında aşılama yaptım canım . Çok erken adet oldum . 2 gün sürdü 2 gün gelmedi sonra tekrar 1 gün yoğun geldi sonra yine kesildi . Böyle tam 13 14 gün boyunca devam etti. Kc kez kan testi yaptırdım hepsi negatifti Doktoruma sordum erken yumurtlamissin o yüzden erken adet olmuşun dedi. Aşılama sonrası böyle şeyler yaşayan olabiliyormuş . Bu arada böyle olup hamile olan da var canım . Yarın hemen git kan testi ver bence

Meraba arkdslar nısan veya mayısta hamıle kalıp düsük olan arkadaslar varmı tekrar bebek ıstyrm hazıranda denemek ısıtıyorum ama cogu kısı düsük yasadı cevre den coronodan süpheleniolar cok sık yasandgı ıcın sız ne dusunuosnz

Back
X