Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yahu kızlar benim 15 gündür kasık ağrım gaz sancım geçmiyo hamileliği geçtim artık başka bişey mi vardır? Normal döngüye göre dün ya da bugün adet olmam lazım ama geç yumurtladığım için beklemiyorum da adeti
Çok şiddetli bir ağrı değilse yerleşme olabilir kuzum..Şiddeti nasıl? Akıntı devam ediyor mu

Kızlar merhabaa ben hala adet olmadım zaten yaptıgım diğer testlerde hep pozitifi verdi. Ama çok hafif sanki adet agrısı gibi bi ağrı var ama cok hafif bu tehlikeli bişey mi yoksa normal midir bilgniz var mıı
canım bende onu tam anlayamadım 4gündür bi ağrı bi gidiyor sonra tekrar geliyor tırsıyorum 🥺

Slm cnm galiba regl düzene girsin diye evet. Ama benim bi noktaya kafam takıldı bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı içersem yumurtlama olmaz yumurtlama yı baskılayan bir ilaç sonuçta. gebe kalmak isteyene verilmesine pek anlam veremedim zaten hali hazırda polikistik over var bende yumurtlama yı destekleyen bir ilaç önermesi gerekmezmiydi. Çok kafam karıştı ve ben hala regl de olamadım
Canım doğum kontrol hapının içindeki hormonlar sende doktorun oluştuğunu düşündüğü hormon bozukluğunu düzeltecek. Evet hap kullanırken hamile kalmayacaksın ama düzenin oluştuğunda vücudun döngü içinde yumurta geliştirmeye başlayacak.

Şimdi tedaviye bile başlasan doktor sana “önce adetlerini düzenleyelim” deyip doğum kontrol hapı verecek. Yani birkaç ay sonrası için yatırım yapacaksın şimdi.

Bayram girdi araya randevuda bulmakta zorlaniyorum .saglik ocakalri yapsaydivkeske hormon testini
O zaman 12.gün git. Yumurta normal gelişmiş mi öğrenirsin. 12.gün gidersen 15.gün tekrar çağırıp bakar genelde yumurta çatlamış mı diye. Kendin de talep edebilirsin. Yumurta çatlamış mı diye tekrar kontrole gelmek istiyorum dersin

Selam kızlar 7 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz artık, bende katılayım aranıza benim bat bugün ama bazen baya geçiyor günüm o yüzden bikaç gün daha beklemeliyim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    104,9 KB · Görüntüleme: 42
Benimde bugün 12.günüm iğneden sonra dün test yaptım bu sabahta yaptım düne göre biraz koyu 2 gibi yine yaptım bugün silik görünür bi şekilde çıktı ama normal testte son yaptığım merak içindeyim gebelik var mı

Daha 9gün biraz beklesem mi acaba korkuyorum sonucundan 🥺
Bende öyleydim seni çok iyi anlıyorum aylardır hep hüsrana uğradım ağla ağla içim çıktı ama çok belirtim var diyorsun bence yarın yap ama çıkmasa bile umutsuz olma haftaya bi daha yaparsın ☺️

Ovülasyon testinden nasıl anlıyorsunuz yada emin oluyorsunuz benim ovülasyon günlerimde bile çok net iki çizgi çıkmadı hiç şimdi sen söyleyince yaptım ovülasyon testi sonucum
Yani seni umutlandırıp sonra üzmek istemiyorum ama sanki t silik çıkmış var gibi 🤗 yarın sabah ilk idrarla ergen gebelik testimi yapsan acaba ne dersin

Back
X