Yaaaaa bende gidip yarın test almalıyımBenim tahminime göre bu gün 10 ya da 12.gün oldu inşallah hayırlı haberlerini alırız canımbence de yapmalısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa bende gidip yarın test almalıyımBenim tahminime göre bu gün 10 ya da 12.gün oldu inşallah hayırlı haberlerini alırız canımbence de yapmalısın
Normal Gebelik test mi Yoksa erken gebelik testi mi yaptığın
Çok şiddetli bir ağrı değilse yerleşme olabilir kuzum..Şiddeti nasıl? Akıntı devam ediyor muYahu kızlar benim 15 gündür kasık ağrım gaz sancım geçmiyo hamileliği geçtim artık başka bişey mi vardır? Normal döngüye göre dün ya da bugün adet olmam lazım ama geç yumurtladığım için beklemiyorum da adeti
canım bende onu tam anlayamadım 4gündür bi ağrı bi gidiyor sonra tekrar geliyor tırsıyorumKızlar merhabaa ben hala adet olmadım zaten yaptıgım diğer testlerde hep pozitifi verdi. Ama çok hafif sanki adet agrısı gibi bi ağrı var ama cok hafif bu tehlikeli bişey mi yoksa normal midir bilgniz var mıı
Canım doğum kontrol hapının içindeki hormonlar sende doktorun oluştuğunu düşündüğü hormon bozukluğunu düzeltecek. Evet hap kullanırken hamile kalmayacaksın ama düzenin oluştuğunda vücudun döngü içinde yumurta geliştirmeye başlayacak.Slm cnm galiba regl düzene girsin diye evet. Ama benim bi noktaya kafam takıldı bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı içersem yumurtlama olmaz yumurtlama yı baskılayan bir ilaç sonuçta. gebe kalmak isteyene verilmesine pek anlam veremedim zaten hali hazırda polikistik over var bende yumurtlama yı destekleyen bir ilaç önermesi gerekmezmiydi. Çok kafam karıştı ve ben hala regl de olamadım
O zaman 12.gün git. Yumurta normal gelişmiş mi öğrenirsin. 12.gün gidersen 15.gün tekrar çağırıp bakar genelde yumurta çatlamış mı diye. Kendin de talep edebilirsin. Yumurta çatlamış mı diye tekrar kontrole gelmek istiyorum dersinBayram girdi araya randevuda bulmakta zorlaniyorum .saglik ocakalri yapsaydivkeske hormon testini
Yas cok hafiff böyle sanki adet olcakmısım gibi ama çok hafiff. Kızlar yerleşmeden dolayı oluyo dedi burda ama bakalım testi yapınca belli olcakcanım bende onu tam anlayamadım 4gündür bi ağrı bi gidiyor sonra tekrar geliyor tırsıyorum![]()
Heyecanla bekliyorum sonucu sabah uyanır uyanmaz giricem hemen sayfaya yazmayı unutma lütfenYaaaaa bende gidip yarın test almalıyım
Dünkü normal test bugün ki ovülasyon testiydiNormal Gebelik test mi Yoksa erken gebelik testi mi yaptığın
Daha 9gün biraz beklesem mi acaba korkuyorum sonucundanHeyecanla bekliyorum sonucu sabah uyanır uyanmaz giricem hemen sayfaya yazmayı unutma lütfen![]()
Normal regl ağrısı gibi kuzum hafif hafif ama sürekli nerdeyse. Akıntıda damla damla çamaşıra geliyo su gibi peçeteye bugün gelmedi çokÇok şiddetli bir ağrı değilse yerleşme olabilir kuzum..Şiddeti nasıl? Akıntı devam ediyor mu
Daha 9gün biraz beklesem mi acaba korkuyorum sonucundan![]()
Ovülasyon testinden nasıl anlıyorsunuz yada emin oluyorsunuz benim ovülasyon günlerimde bile çok net iki çizgi çıkmadı hiç şimdi sen söyleyince yaptım ovülasyon testi sonucumDünkü normal test bugün ki ovülasyon testiydi
Bende öyleydim seni çok iyi anlıyorum aylardır hep hüsrana uğradım ağla ağla içim çıktı ama çok belirtim var diyorsun bence yarın yap ama çıkmasa bile umutsuz olma haftaya bi daha yaparsınDaha 9gün biraz beklesem mi acaba korkuyorum sonucundan![]()
Yani seni umutlandırıp sonra üzmek istemiyorum ama sanki t silik çıkmış var gibiOvülasyon testinden nasıl anlıyorsunuz yada emin oluyorsunuz benim ovülasyon günlerimde bile çok net iki çizgi çıkmadı hiç şimdi sen söyleyince yaptım ovülasyon testi sonucum
Yani seni umutlandırıp sonra üzmek istemiyorum ama sanki t silik çıkmış var gibiyarın sabah ilk idrarla ergen gebelik testimi yapsan acaba ne dersin
[/QUOTEyarın alırım diğer gün yaparım sanırım
inşallah bebiş vardır canımmHenüz gelen giden ve geleceğine dair bir emare yok canım![]()
Ovulasyon testinin silik çıkması gebelik belirtisi olmayabilir.Yani seni umutlandırıp sonra üzmek istemiyorum ama sanki t silik çıkmış var gibiyarın sabah ilk idrarla ergen gebelik testimi yapsan acaba ne dersin