- 1 Şubat 2020
- 317
- 267
- 103
Test yapmıyorum canım. Detaya inersem kafayı yerim diye düşündüm bu ay çok şüpheliyim bütün belirtim var kırmızıları bekliyorum gelmezse direk gidicem inşallahKuzim yumurtla testlerini yap koyu cikiyrmu hala

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmıyorum canım. Detaya inersem kafayı yerim diye düşündüm bu ay çok şüpheliyim bütün belirtim var kırmızıları bekliyorum gelmezse direk gidicem inşallahKuzim yumurtla testlerini yap koyu cikiyrmu hala
Ben hic beklemiyodum bu haziranda regil gune bekliyodum şok oldum simdi kan veremeye gidiom ins doğrudur test yanılmıyordurTest yapmıyorum canım. Detaya inersem kafayı yerim diye düşündüm bu ay çok şüpheliyim bütün belirtim var kırmızıları bekliyorum gelmezse direk gidicem inşallah![]()
Bunu söylediğinize göre covid+ olmalı hepsi? Bana pek doğru gelmedi şu an dünya literatüründe covid nedeniyle düşük okumadımEvet düsükler in cok arttgını söylüo ve kendiliğinden düşmeyipte 2li taramada organ hasarı olup cok alınan bebek varms su anda oldgm yerde bile 6 kız hamıleydi 4 ünün alındı 2 tanesi hem 4 aylıktı arkdsmn cok iyiydi hamılelği 6 aylık oldu smdı ıkı haftadr cok sk doktora gitmsti test vs ıcın dün onunda kanaması tuttu acılma düsük riski var dedi doktor Bi anda oldu mesela onunda hrrseyi iyiydi hastane dönümünde oldu
Benm 2 gün var bata. Dün sabah 4 de karın agrısı İle uyandım İshal. Saat 9 gbi kaboza yakın. Belim agrıypr adet olcam gbi birde asagı igne batar gbi Hafif sancı giriyor.Şişkinlik, göğüs ucu renk koyulaşması, bel ağrısı, bel kalınlaşması, iğne batması şeklinde sızılar, (bele ve vajinaya) kabız, ishal (2 gün arayla) yaşayanlar oldu mu??? Bu ay bu belirtileri çok yoğun yaşıyorum
Ben de okumadım tam tersi gebelerde hastalık durumunda gebe olmayan kadınlara göre ekstra risk oluşmadığı saptanmış, pozitif gebelerin tedavisiz izlenmesi gerek kalmadıkça tedavi başlanmaması öneriliyor hatta sağlık bakanlığının covid rehberindeEvet düsükler in cok arttgını söylüo ve kendiliğinden düşmeyipte 2li taramada organ hasarı olup cok alınan bebek varms su anda oldgm yerde bile 6 kız hamıleydi 4 ünün alındı 2 tanesi hem 4 aylıktı arkdsmn cok iyiydi hamılelği 6 aylık oldu smdı ıkı haftadr cok sk doktora gitmsti test vs ıcın dün onunda kanaması tuttu acılma düsük riski var dedi doktor Bi anda oldu mesela onunda hrrseyi iyiydi hastane dönümünde oldu
Canım sen naptın merak ettim regl oldun muMerhaba kızlar,
Benim yarin beklenen adet tarihim. Hastanede biyolog olarak çalışıyorum yurtdışından gelen erken testlerden yaptım dün silik çizgi çıktı ilk 5 dakikada bugün de oncomed markalı testi yaptım ancak negatif görünüyor. Göğüs uçlarımda batma ve göğüslerde şişlik var, kasıklarıma yayılan ağrım var yarın yine test yapacağım ama çok umutsuzum ne yapacağımı bilemiyorum![]()
iyiyim canıım. Hala reglde olmadın dimiValla nolsun beyazlık boşlukerken gebelik testi aldım o da nanay
sen nasılsın kuzum
cok sanslısın ya 6 7 haftalık hamilesin ahahhaYaaa sorma hoc beklemediyodum kan degerlerimde iyi cikar ins
bekliyoruz canımmSelam kızlar bugün kan vermeye gidiyorum İnş güzel haberler alırım çok heyecanlıyım![]()
bence belirtileri kendimiz uyuduruyodukKuzum valla bi değişijlik belirti falan yok ama idrar trstleri pozitif :) bugünde beklicem yarın gidip kan vericem sabah inşallahh hayıflı haberler alırım. Sigarayıda bıraktım dün o biraz zorluyor![]()
Ben internetten erken genelik testi aldım (comfort) yarın yada Cuma gelir bu arada bu yaptığın gebelik mi ovülasyon mu gebelikse kesin var iyi ki karşıma çıktın İnan ki cesaret oluyor banaSen naptın nasıl durumlar
Ins kuzum sabah kan vermeye gidicem gittim 10.30da gelin dediler. Cuma gunu de sonuc belli olucakcok sanslısın ya 6 7 haftalık hamilesin ahahha![]()
Ayy canım benim ufacık bi umut bile bu süreçte çok önemli biliyorum bende aynı senin gibiyim sen de iyi ki çıkmışsınBen internetten erken genelik testi aldım (comfort) yarın yada Cuma gelir bu arada bu yaptığın gebelik mi ovülasyon mu gebelikse kesin var iyi ki karşıma çıktın İnan ki cesaret oluyor bana
Ayyy inşallah kalbinden geçen olsun canım çok mutlu olurum senin adınaBen hic beklemiyodum bu haziranda regil gune bekliyodum şok oldum simdi kan veremeye gidiom ins doğrudur test yanılmıyordur
Insallah en kısa zamanda tekrar gebelik oluşur ve sağlıklı ilerler kuzum ne desek boş biliyorumİşte herkes kendi acısını daha büyük görüyor ama tabi benden kötüsüde var mutlaka. Üzülcem elimde değil ama napalım hayırlısı buymuş