Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapmıyorum canım. Detaya inersem kafayı yerim diye düşündüm bu ay çok şüpheliyim bütün belirtim var kırmızıları bekliyorum gelmezse direk gidicem inşallah🙏
Ben hic beklemiyodum bu haziranda regil gune bekliyodum şok oldum simdi kan veremeye gidiom ins doğrudur test yanılmıyordur

Evet düsükler in cok arttgını söylüo ve kendiliğinden düşmeyipte 2li taramada organ hasarı olup cok alınan bebek varms su anda oldgm yerde bile 6 kız hamıleydi 4 ünün alındı 2 tanesi hem 4 aylıktı arkdsmn cok iyiydi hamılelği 6 aylık oldu smdı ıkı haftadr cok sk doktora gitmsti test vs ıcın dün onunda kanaması tuttu acılma düsük riski var dedi doktor Bi anda oldu mesela onunda hrrseyi iyiydi hastane dönümünde oldu
Bunu söylediğinize göre covid+ olmalı hepsi? Bana pek doğru gelmedi şu an dünya literatüründe covid nedeniyle düşük okumadım🤷🏼‍♀️ Bence siz o doktoru değiştirin 😁

Şişkinlik, göğüs ucu renk koyulaşması, bel ağrısı, bel kalınlaşması, iğne batması şeklinde sızılar, (bele ve vajinaya) kabız, ishal (2 gün arayla) yaşayanlar oldu mu??? Bu ay bu belirtileri çok yoğun yaşıyorum
Benm 2 gün var bata. Dün sabah 4 de karın agrısı İle uyandım İshal. Saat 9 gbi kaboza yakın. Belim agrıypr adet olcam gbi birde asagı igne batar gbi Hafif sancı giriyor.

Evet düsükler in cok arttgını söylüo ve kendiliğinden düşmeyipte 2li taramada organ hasarı olup cok alınan bebek varms su anda oldgm yerde bile 6 kız hamıleydi 4 ünün alındı 2 tanesi hem 4 aylıktı arkdsmn cok iyiydi hamılelği 6 aylık oldu smdı ıkı haftadr cok sk doktora gitmsti test vs ıcın dün onunda kanaması tuttu acılma düsük riski var dedi doktor Bi anda oldu mesela onunda hrrseyi iyiydi hastane dönümünde oldu
Ben de okumadım tam tersi gebelerde hastalık durumunda gebe olmayan kadınlara göre ekstra risk oluşmadığı saptanmış, pozitif gebelerin tedavisiz izlenmesi gerek kalmadıkça tedavi başlanmaması öneriliyor hatta sağlık bakanlığının covid rehberinde 😊 Bence de doktorunuzu değiştirin

Merhaba kızlar,

Benim yarin beklenen adet tarihim. Hastanede biyolog olarak çalışıyorum yurtdışından gelen erken testlerden yaptım dün silik çizgi çıktı ilk 5 dakikada bugün de oncomed markalı testi yaptım ancak negatif görünüyor. Göğüs uçlarımda batma ve göğüslerde şişlik var, kasıklarıma yayılan ağrım var yarın yine test yapacağım ama çok umutsuzum ne yapacağımı bilemiyorum 😞
Canım sen naptın merak ettim regl oldun mu

Kuzum valla bi değişijlik belirti falan yok ama idrar trstleri pozitif :) bugünde beklicem yarın gidip kan vericem sabah inşallahh hayıflı haberler alırım. Sigarayıda bıraktım dün o biraz zorluyor😁
bence belirtileri kendimiz uyuduruyoduk :D kime sorsam belirtisi yokk :) en iyisini yapmıssın kuzum

Kızlar adetim 4 gün geçti açık kahve sümüksü akıntım başladı normal mi yoksa adet mi olucam acaba

Kızlar takip edemedim bayramda köy yerinde çekmiyor tel yeni hamiş arkadaşlarım var sanırım allah hepinizin kucağına almayı sağlıkla sihatle nasip etsin inşallah🙏🥰

Ben internetten erken genelik testi aldım (comfort) yarın yada Cuma gelir bu arada bu yaptığın gebelik mi ovülasyon mu gebelikse kesin var iyi ki karşıma çıktın İnan ki cesaret oluyor bana
Ayy canım benim ufacık bi umut bile bu süreçte çok önemli biliyorum bende aynı senin gibiyim sen de iyi ki çıkmışsın 🙏 inşallah hayırlı haberini bekliyorum bu arada gebelik testi yaptım erken değil bi de çok ilginç benim ağzımda bi metal tadı var 3 gündür falan bi netleşsin doktora gitmek istiyorum hemen 😔

İşte herkes kendi acısını daha büyük görüyor ama tabi benden kötüsüde var mutlaka. Üzülcem elimde değil ama napalım hayırlısı buymuş
Insallah en kısa zamanda tekrar gebelik oluşur ve sağlıklı ilerler kuzum ne desek boş biliyorum

Back
X