- 21 Nisan 2020
- 1.017
- 1.128
- 53
- 30
Çok sağol canımCnm testin hakkında bi yorumum yok anlamadığım için https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/gebelik-hamilelik-kadin-dogum.31/post-thread buradan da formda yeni konu açabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canımCnm testin hakkında bi yorumum yok anlamadığım için https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/gebelik-hamilelik-kadin-dogum.31/post-thread buradan da formda yeni konu açabilirsin
Selamlar spermogram testi mi buKızlar lütfen bilgisi olan yorumlayabilir mi?? Hastaneye yarın gideceğiz.
aynen canım evetSelamlar spermogram testi mi bu
Kesinlikle Koru hastanesi dr zahide küçükAnkara'da kadın doğum doktoru tavsiyeniz var mı kizlar? Fiyatı çok uçuk olmadığı sürece özelde ya da devlette hangi hastaneyi hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Sanırım hareketlilik düşük çıkmış sperm sayısı iyi görünüyor ama varikosel teşhisi mi konduEv
aynen canım evet
Hayır canım herhangi bi teşhis konmadı ultrason da temiz çıktı doktor muayenesi de temiz çıktı hormon ve spermiyogram için yarın gideceğiz bende dayanamadım buraya attımSanırım hareketlilik düşük çıkmış sperm sayısı iyi görünüyor ama varikosel teşhisi mi kondu
Benimde gönlüm ondan yana cnm ama hiç deneyimlemedim birde ücretleri nekdr bilmiyorumKesinlikle Koru hastanesi dr zahide küçük
İyi sonuçlar alırsınız inşallahHayır canım herhangi bi teşhis konmadı ultrason da temiz çıktı doktor muayenesi de temiz çıktı hormon ve spermiyogram için yarın gideceğiz bende dayanamadım buraya attım
İleri hareket Sayınız düşük canım ve toplam sperm değeriniz Az benim eşimde de aynı promblem var yani hiç bir sorun çıkmadı ama sayısı ve ileri Hareket düşüktü biz bir macun aldık onunla çok iyi sonuçlar aldık hiç hamile kalamamıştım geçen ilk defa kaldım kimyasalda ama doktor en azından dölleme yeteceğiz kazanmışlar Buda güzel birler dediHayır canım herhangi bi teşhis konmadı ultrason da temiz çıktı doktor muayenesi de temiz çıktı hormon ve spermiyogram için yarın gideceğiz bende dayanamadım buraya attım
İnş güzel haberler alırsın![]()
İnşallah bekleyen herkes hepimiz alırız. Ama artık o kafar alıştım ki beklemiyorumİnş güzel haberler alırsın![]()
Amin canım şuan 7+3Bende çok sıkıntılıyım diyorum ki su gibi geçen 9 ay olsun dert bitmiyor gerçekten hamile kalana kadar uğraşıyorsun bu ayrı dert düşermi korkusu yaşıyorsun yıprandım şu birkaç gün içinde...Canım inşallah hayırlısı ile kalp atışını duyarsın ne büyük heyecan buarada senin ki kaç haftalık oldu ? Rabbim yardımcımız olsun o en hayırlısını bilir
İnşallah bekleyen herkes hepimiz alırız. Ama artık o kafar alıştım ki beklemiyorumzaten tüp bebek görüşmem var regl geldikten hemen sonra
Anladım canım teşekkür ederim.Benim gec dollenmem soyle du tup bebek yaptirdim transferin 11.gunu degerim 24 cikmisti dr sasirmisti
O konuda bilgim yok ama Ankara’da olsam kesin ve kesin zahide küçük e giderdimBenimde gönlüm ondan yana cnm ama hiç deneyimlemedim birde ücretleri nekdr bilmiyorum![]()
Hayalet çizgi var benceKızlar bata 4 var demin test yaptım çok çok hayalet bir ikinci çizgi var gibi Yada bana öyle geldi![]()
Geçen ay böyle öğrendim ama adet günümde böyle çıkmıştı ve 13 tü inşllah bu defa sağlıklıdırHayalet çizgi var bence
Benim hiç bilgim yok işte yarın doktor yönlendirir işte inşallah.. bu ay çakşır suyu aldım onu da sorcam doktora eşim kullanır bakalım hayırlısı olsunİleri hareket Sayınız düşük canım ve toplam sperm değeriniz Az benim eşimde de aynı promblem var yani hiç bir sorun çıkmadı ama sayısı ve ileri Hareket düşüktü biz bir macun aldık onunla çok iyi sonuçlar aldık hiç hamile kalamamıştım geçen ilk defa kaldım kimyasalda ama doktor en azından dölleme yeteceğiz kazanmışlar Buda güzel birler dedi
İnşaallah vardır canım rabbim sağlıkla nasıp etsin inşallahGeçen ay böyle öğrendim ama adet günümde böyle çıkmıştı ve 13 tü inşllah bu defa sağlıklıdır![]()