Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım hareketlilik düşük çıkmış sperm sayısı iyi görünüyor ama varikosel teşhisi mi kondu
Hayır canım herhangi bi teşhis konmadı ultrason da temiz çıktı doktor muayenesi de temiz çıktı hormon ve spermiyogram için yarın gideceğiz bende dayanamadım buraya attım

Hayır canım herhangi bi teşhis konmadı ultrason da temiz çıktı doktor muayenesi de temiz çıktı hormon ve spermiyogram için yarın gideceğiz bende dayanamadım buraya attım
İleri hareket Sayınız düşük canım ve toplam sperm değeriniz Az benim eşimde de aynı promblem var yani hiç bir sorun çıkmadı ama sayısı ve ileri Hareket düşüktü biz bir macun aldık onunla çok iyi sonuçlar aldık hiç hamile kalamamıştım geçen ilk defa kaldım kimyasalda ama doktor en azından dölleme yeteceğiz kazanmışlar Buda güzel birler dedi

Bende çok sıkıntılıyım diyorum ki su gibi geçen 9 ay olsun dert bitmiyor gerçekten hamile kalana kadar uğraşıyorsun bu ayrı dert düşermi korkusu yaşıyorsun yıprandım şu birkaç gün içinde...Canım inşallah hayırlısı ile kalp atışını duyarsın ne büyük heyecan buarada senin ki kaç haftalık oldu ? Rabbim yardımcımız olsun o en hayırlısını bilir
Amin canım şuan 7+3

İnşallah bekleyen herkes hepimiz alırız. Ama artık o kafar alıştım ki beklemiyorum 😂 zaten tüp bebek görüşmem var regl geldikten hemen sonra

Al bendende okadar. Bende beklemiyorum. Haziranda bende yaptıracağım inş🤗🤗

Kızlar bata 4 var demin test yaptım çok çok hayalet bir ikinci çizgi var gibi Yada bana öyle geldi😂

Eklentiler

• D4D3207B-D30C-4938-8F2F-A77993D152AD.webp
    D4D3207B-D30C-4938-8F2F-A77993D152AD.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 93
İleri hareket Sayınız düşük canım ve toplam sperm değeriniz Az benim eşimde de aynı promblem var yani hiç bir sorun çıkmadı ama sayısı ve ileri Hareket düşüktü biz bir macun aldık onunla çok iyi sonuçlar aldık hiç hamile kalamamıştım geçen ilk defa kaldım kimyasalda ama doktor en azından dölleme yeteceğiz kazanmışlar Buda güzel birler dedi
Benim hiç bilgim yok işte yarın doktor yönlendirir işte inşallah.. bu ay çakşır suyu aldım onu da sorcam doktora eşim kullanır bakalım hayırlısı olsun

Kızlar doktoruma gösteremedim bu ne oluyor yahu

Eklentiler

• IMG_20200528_211546.webp
    IMG_20200528_211546.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 79
Back
X