- 18 Mayıs 2020
- 3.962
- 4.440
- 83
İnş canım bu ay ilk denemem beklemiyorum ama insansız işteinşallah öyle olur canımm. Sende yeni testine bi iki güne net sonuc verir artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım bu ay ilk denemem beklemiyorum ama insansız işteinşallah öyle olur canımm. Sende yeni testine bi iki güne net sonuc verir artık![]()
bende takibini yapmıyorum ama yinede gün aşırı değerlendirmek en iyisi o sekilde tutar cunku
Keşke bir umut olsa. Negatifse negatiftir. Bitti artık bu işinşallah olmazsın canım
Beklemediğimiz zaman bile keske olsa diye geciriyoruz icimizden napalım :)İnş canım bu ay ilk denemem beklemiyorum ama insansız işte
canımm böyle yapma bende üzülüyorm valla. Tamam olmadıysa sonraki ay olur. Hiçbirşey senden önemli değilKeşke bir umut olsa. Negatifse negatiftir. Bitti artık bu iş
Üsteki pembeye yakın duruyor alttaki beyaz sadece çizgisi gibi ama miratech marka güvenilir hamileliğin 12 gününde çıkıyor denedim oyüzden söylüyorum diğerini bilmiyorum canım bende bu ay senin gibiyim maalesef ,Kizlar bugun bat gunum adet olmadim henuz dun erken gebelik testi yapmistim predictor ve miratech marka. Testi sabah yaptim birsey cikmadi aksam tekrar bakiyim dedim teslere hafif bir cizgi belirmisti ikisinde de. Kuruma cizgisi olabilir mi iki testte de boyle olup hamile kalan var mi
canım ben kendimi dinlediğimde çok belirti verdim ama bu ay dinlememe kararı almıstım ve sana söyle söylim sıfır belirti. Ne göğüs şişliği ne akıntı ne kasık batması ne bel ağrısı hiçbirşey yok. Önceki aylarda göğüslerim öyle dolgunlasırdı kiii. Adete bi hafta 10 gün kala kocaman olurlardı bu ay 2 gün var cok az büyüme oldu. Önümüzdeki ay dinleme kendini bak belirti bulamıcaksın.corona yüzünden iş yerim kapalı evdeyim, alışık değilim sürekli kendimi dinliyorum
gebeliğe benzer belirtilerim var sanki umutlanır gibi oldum
ama sanırım psikolojik bu hissiyatlarım, en güzeli
kafamı başka yere odaklamalıyım
Aynen canım dış gebelik sonrası sahada korkar oldum olsun istiyorum ama ya normal gebelik olmazsa diye endişe yaşıyorum Rabbim hayırlısını versin cümlemizeBeklemediğimiz zaman bile keske olsa diye geciriyoruz icimizden napalım :)
canım bence hemen cıkması gerekirdi ama yinede bekle adet olmazsan tekrarlarsınKizlar bugun bat gunum adet olmadim henuz dun erken gebelik testi yapmistim predictor ve miratech marka. Testi sabah yaptim birsey cikmadi aksam tekrar bakiyim dedim teslere hafif bir cizgi belirmisti ikisinde de. Kuruma cizgisi olabilir mi iki testte de boyle olup hamile kalan var mi
Rabbim korusun herseyin beterinden. Bende kürtaj oldum şubatta. Rabbiö sağlıklı sekilde versin inşallahAynen canım dış gebelik sonrası sahada korkar oldum olsun istiyorum ama ya normal gebelik olmazsa diye endişe yaşıyorum Rabbim hayırlısını versin cümlemize
Cok saol canim cevapladigin icinÜsteki pembeye yakın duruyor alttaki beyaz sadece çizgisi gibi ama miratech marka güvenilir hamileliğin 12 gününde çıkıyor denedim oyüzden söylüyorum diğerini bilmiyorum canım bende bu ay senin gibiyim maalesef ,((
Kürtaj da zor bende ocakta oldum kürtaj berbat bir duygu zor zahmet kalıyorsun ve onu yok etmek için o masaya yatmak zorunda kalyorsunRabbim korusun herseyin beterinden. Bende kürtaj oldum şubatta. Rabbiö sağlıklı sekilde versin inşallah
Amin canımCok saol canim cevapladigin icinumarim hersey gonlumuzce olur
gec döllenme de olmus olabilirBen de oyle yapacam artik adet gunum hic sasmaz olmazsam testi trkrarlayacam
sevincin kursagında kalıyoKürtaj da zor bende ocakta oldum kürtaj berbat bir duygu zor zahmet kalıyorsun ve onu yok etmek için o masaya yatmak zorunda kalyorsun
sevincin kursagında kalıyokürtajdan sonra cok yıprattım kendimi tekrar hamile kalim hemen diye olmadı. Artık saldım bende. Doktor 3 ay korun dedi bide iyiki dinlememişim zaten olmadı
[/QUOTE babada 6 ay dinlemedim bakalım nasip kimyasal yaşadım ardından diş gebelik kürtaj derken kasım dan bu zamana kadar sevinç ve üzüntü birer hafta ile geldi ama Rabbim unutturuyor biz anne olma duygusunu hiç kaybetmiyoruz Rabbim umudumuzu hiç yok etmesin dermansız dert vermesin