Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende takibini yapmıyorum ama yinede gün aşırı değerlendirmek en iyisi o sekilde tutar cunku

corona yüzünden iş yerim kapalı evdeyim, alışık değilim sürekli kendimi dinliyorum
gebeliğe benzer belirtilerim var sanki umutlanır gibi oldum
ama sanırım psikolojik bu hissiyatlarım, en güzeli
kafamı başka yere odaklamalıyım

Kizlar bugun bat gunum adet olmadim henuz dun erken gebelik testi yapmistim predictor ve miratech marka. Testi sabah yaptim birsey cikmadi aksam tekrar bakiyim dedim teslere hafif bir cizgi belirmisti ikisinde de. Kuruma cizgisi olabilir mi iki testte de boyle olup hamile kalan var mi

Eklentiler

• IMG_20200529_141057.webp
    IMG_20200529_141057.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar bugun bat gunum adet olmadim henuz dun erken gebelik testi yapmistim predictor ve miratech marka. Testi sabah yaptim birsey cikmadi aksam tekrar bakiyim dedim teslere hafif bir cizgi belirmisti ikisinde de. Kuruma cizgisi olabilir mi iki testte de boyle olup hamile kalan var mi
Üsteki pembeye yakın duruyor alttaki beyaz sadece çizgisi gibi ama miratech marka güvenilir hamileliğin 12 gününde çıkıyor denedim oyüzden söylüyorum diğerini bilmiyorum canım bende bu ay senin gibiyim maalesef ,:(((

corona yüzünden iş yerim kapalı evdeyim, alışık değilim sürekli kendimi dinliyorum
gebeliğe benzer belirtilerim var sanki umutlanır gibi oldum
ama sanırım psikolojik bu hissiyatlarım, en güzeli
kafamı başka yere odaklamalıyım
canım ben kendimi dinlediğimde çok belirti verdim ama bu ay dinlememe kararı almıstım ve sana söyle söylim sıfır belirti. Ne göğüs şişliği ne akıntı ne kasık batması ne bel ağrısı hiçbirşey yok. Önceki aylarda göğüslerim öyle dolgunlasırdı kiii. Adete bi hafta 10 gün kala kocaman olurlardı bu ay 2 gün var cok az büyüme oldu. Önümüzdeki ay dinleme kendini bak belirti bulamıcaksın.

Beklemediğimiz zaman bile keske olsa diye geciriyoruz icimizden napalım :)
Aynen canım dış gebelik sonrası sahada korkar oldum olsun istiyorum ama ya normal gebelik olmazsa diye endişe yaşıyorum Rabbim hayırlısını versin cümlemize

canım bence hemen cıkması gerekirdi ama yinede bekle adet olmazsan tekrarlarsın

Aynen canım dış gebelik sonrası sahada korkar oldum olsun istiyorum ama ya normal gebelik olmazsa diye endişe yaşıyorum Rabbim hayırlısını versin cümlemize
Rabbim korusun herseyin beterinden. Bende kürtaj oldum şubatta. Rabbiö sağlıklı sekilde versin inşallah

Kızlar ben hasta olmadım ya. Şuan deneme yapsak tutma ihtimali var mı acaba.

Üsteki pembeye yakın duruyor alttaki beyaz sadece çizgisi gibi ama miratech marka güvenilir hamileliğin 12 gününde çıkıyor denedim oyüzden söylüyorum diğerini bilmiyorum canım bende bu ay senin gibiyim maalesef ,:KK43:((
Cok saol canim cevapladigin icin🙏🙏umarim hersey gonlumuzce olur

Rabbim korusun herseyin beterinden. Bende kürtaj oldum şubatta. Rabbiö sağlıklı sekilde versin inşallah
Kürtaj da zor bende ocakta oldum kürtaj berbat bir duygu zor zahmet kalıyorsun ve onu yok etmek için o masaya yatmak zorunda kalyorsun

Kürtaj da zor bende ocakta oldum kürtaj berbat bir duygu zor zahmet kalıyorsun ve onu yok etmek için o masaya yatmak zorunda kalyorsun
sevincin kursagında kalıyo:( kürtajdan sonra cok yıprattım kendimi tekrar hamile kalim hemen diye olmadı. Artık saldım bende. Doktor 3 ay korun dedi bide iyiki dinlememişim zaten olmadı :D

sevincin kursagında kalıyo:( kürtajdan sonra cok yıprattım kendimi tekrar hamile kalim hemen diye olmadı. Artık saldım bende. Doktor 3 ay korun dedi bide iyiki dinlememişim zaten olmadı :D
[/QUOTE babada 6 ay dinlemedim bakalım nasip kimyasal yaşadım ardından diş gebelik kürtaj derken kasım dan bu zamana kadar sevinç ve üzüntü birer hafta ile geldi ama Rabbim unutturuyor biz anne olma duygusunu hiç kaybetmiyoruz Rabbim umudumuzu hiç yok etmesin dermansız dert vermesin

Bu klavye hep yanlış yazıyor kuzu baba yazmadım banada :)

Back
X