Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma ignesinin 12.gunu kan versem olurmu sizce ya erkenmi

msjları okuyamadım var mı bebiş
Silik çizgi çıktı iki gün önce ve bu sabah 😊 silik olduğu için ve iki gün önceye göre koyulasmadigi için biraz temkinli yaklaşıyorum ama gebelik var gibi. 5 aydır deniyorduk bu ay bu başlığa yazmak için üye oldum uğurlu geldi diyebilirim. Ovulasyon testini burda görüp aldım yumurtlama döneminde vs bu başlıkta bilgi veren çok oldu. Herkese ve bu başlığı açarak vesile olduğunuz için size teşekkür ederim🌷 Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere de hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin😊

inşallah bu sefer tutar kuzum dualarım seninle olcak
Tesekkur edrtim canim benim. ilk asilamada cok kafama taktim. cok dusundum, cok hayal kurdum, her belirtiyi hamilelik sandim.. sonu husrandi 3 gun erken adet oldum.. sabaha kadar agladim 🤷‍♀️.. birde ilaclarda dengemi bozdu. Bu defa daha az dusunecem sanirim. Bu arada esim de doktoruma sikayet etti sabahlara kadar kadinlar kulubunde geziyormusum diye, size de arada kiziyorlar mi bundan dolayi ? herseyi okumak istiyor insan.🤭 ayni seyleri yasayanlar ve guzel sonuc alanlar bana kendimi iyi hissettiriyorlar mesela ama anlatamiyorum. Insallah herkes icin en guzeli olur. Allah kendi dualarimizi yasatsin bizlere🙏🙏🧡

Silik çizgi çıktı iki gün önce ve bu sabah 😊 silik olduğu için ve iki gün önceye göre koyulasmadigi için biraz temkinli yaklaşıyorum ama gebelik var gibi. 5 aydır deniyorduk bu ay bu başlığa yazmak için üye oldum uğurlu geldi diyebilirim. Ovulasyon testini burda görüp aldım yumurtlama döneminde vs bu başlıkta bilgi veren çok oldu. Herkese ve bu başlığı açarak vesile olduğunuz için size teşekkür ederim🌷 Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere de hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin😊
cok sevindim cok mutlu oldum canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin

Tesekkur edrtim canim benim. ilk asilamada cok kafama taktim. cok dusundum, cok hayal kurdum, her belirtiyi hamilelik sandim.. sonu husrandi 3 gun erken adet oldum.. sabaha kadar agladim 🤷‍♀️.. birde ilaclarda dengemi bozdu. Bu defa daha az dusunecem sanirim. Bu arada esim de doktoruma sikayet etti sabahlara kadar kadinlar kulubunde geziyormusum diye, size de arada kiziyorlar mi bundan dolayi ? herseyi okumak istiyor insan.🤭 ayni seyleri yasayanlar ve guzel sonuc alanlar bana kendimi iyi hissettiriyorlar mesela ama anlatamiyorum. Insallah herkes icin en guzeli olur. Allah kendi dualarimizi yasatsin bizlere🙏🙏🧡
Bende cok kafama takıyodum. Sanki illa olcak o ay ama olmadıgını gördüm ve bosverdim. Baktım ki ne kadar yıpratsamda kendimi olmuyo akıttıgım gözyaslarıma yazık. Suan adet oldum ama ilk kez ağlamıyorum moralimi bozmuyorum. Alıstırdım kendimi.. yine buraya gir oku ama kafana takma illa olcak diye zorlama.

Ben de test yaptigimda sonradan cikan silik bir cizgi vardi bel agrisi ve kasik batmalari ayni sekilde vardi su an sanirsam hamileyim😁 testi tekrarlamani tavsiye ederim
Çok mutlu oldum sizin için sağlıkla doğsun inşallah bebişinizz ❤ darısı hepimizin başına dualarınızı bekliyoruuz🥰 inşallah bende sizin gi güzel haberi alabilirim çok sağolunn

Beklenen adet tarihin neydi canım senin? Rabbimm sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallahh

Bu arada eklemeyi kim yapıyor bilmiyorum ama listeye beni de ekler misiniz 🙏🏻
Bat 25 Mayıs tı 😊

Ya ben pek inanmıyorum onlara insanı boş yere heyecanlanıdırıuor😁 sağlıklı evlatlsrımız olsum hepimizin inşalah gerisi boşş
Aynen tabi tabi inşallah tek temennimiz o ama her annenin bi meyili vardır ilk çocuğum kız ya da erkek olsun gibi gibi benim eşim ikiz bi ara bence ikiz deyip duruyordu😂😂

Valla hiç bilmiyorum kafam çok karışık 😑 Pazartesi ya da çarşamba kan vericem tekrar ilki negatifti idrar pozitifti .Gider gitmez sonuç ne olursa olsun bildiririm mutlaka 😍
inşallah vardır canım 5 gün gecmis yani :)

Back
X