Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bu sefer tutar kuzum dualarım seninle olcakCanimmmm ben bu hafta 2. Asilamayi olacam. Benide ekle lutfen, bat 19 haziran![]()
Silik çizgi çıktı iki gün önce ve bu sabahmsjları okuyamadım var mı bebiş
Tesekkur edrtim canim benim. ilk asilamada cok kafama taktim. cok dusundum, cok hayal kurdum, her belirtiyi hamilelik sandim.. sonu husrandi 3 gun erken adet oldum.. sabaha kadar agladiminşallah bu sefer tutar kuzum dualarım seninle olcak
Teşekkürler canm rabbim isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı bebekler..canım bu arada 24 mayıstı beklenen adetim pardongözün aydın canım ne güzel olmus öyle beklemezken :)
cok sevindim cok mutlu oldum canım rabbim kucağına almayıda nasip etsinSilik çizgi çıktı iki gün önce ve bu sabahsilik olduğu için ve iki gün önceye göre koyulasmadigi için biraz temkinli yaklaşıyorum ama gebelik var gibi. 5 aydır deniyorduk bu ay bu başlığa yazmak için üye oldum uğurlu geldi diyebilirim. Ovulasyon testini burda görüp aldım yumurtlama döneminde vs bu başlıkta bilgi veren çok oldu. Herkese ve bu başlığı açarak vesile olduğunuz için size teşekkür ederim
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere de hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin
![]()
Bende cok kafama takıyodum. Sanki illa olcak o ay ama olmadıgını gördüm ve bosverdim. Baktım ki ne kadar yıpratsamda kendimi olmuyo akıttıgım gözyaslarıma yazık. Suan adet oldum ama ilk kez ağlamıyorum moralimi bozmuyorum. Alıstırdım kendimi.. yine buraya gir oku ama kafana takma illa olcak diye zorlama.Tesekkur edrtim canim benim. ilk asilamada cok kafama taktim. cok dusundum, cok hayal kurdum, her belirtiyi hamilelik sandim.. sonu husrandi 3 gun erken adet oldum.. sabaha kadar agladim.. birde ilaclarda dengemi bozdu. Bu defa daha az dusunecem sanirim. Bu arada esim de doktoruma sikayet etti sabahlara kadar kadinlar kulubunde geziyormusum diye, size de arada kiziyorlar mi bundan dolayi ? herseyi okumak istiyor insan.
ayni seyleri yasayanlar ve guzel sonuc alanlar bana kendimi iyi hissettiriyorlar mesela ama anlatamiyorum. Insallah herkes icin en guzeli olur. Allah kendi dualarimizi yasatsin bizlere
![]()
Çok mutlu oldum sizin için sağlıkla doğsun inşallah bebişinizz ❤ darısı hepimizin başına dualarınızı bekliyoruuzBen de test yaptigimda sonradan cikan silik bir cizgi vardi bel agrisi ve kasik batmalari ayni sekilde vardi su an sanirsam hamileyimtesti tekrarlamani tavsiye ederim
Beklenen adet tarihin neydi canım senin? Rabbimm sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallahhSilik çizgi çıktı iki gün önce ve bu sabahsilik olduğu için ve iki gün önceye göre koyulasmadigi için biraz temkinli yaklaşıyorum ama gebelik var gibi. 5 aydır deniyorduk bu ay bu başlığa yazmak için üye oldum uğurlu geldi diyebilirim. Ovulasyon testini burda görüp aldım yumurtlama döneminde vs bu başlıkta bilgi veren çok oldu. Herkese ve bu başlığı açarak vesile olduğunuz için size teşekkür ederim
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere de hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin
![]()
yok canım salı gününe kadar bekleyeceğimtest yapcak mısın kuzum
ben canım eklerim :) gecmis senin bat bebek var mıBu arada eklemeyi kim yapıyor bilmiyorum ama listeye beni de ekler misiniz
Bat 25 Mayıs tı![]()
Aynen tabi tabi inşallah tek temennimiz o ama her annenin bi meyili vardır ilk çocuğum kız ya da erkek olsun gibi gibi benim eşim ikiz bi ara bence ikiz deyip duruyorduYa ben pek inanmıyorum onlara insanı boş yere heyecanlanıdırıuorsağlıklı evlatlsrımız olsum hepimizin inşalah gerisi boşş
Valla hiç bilmiyorum kafam çok karışıkben canım eklerim :) gecmis senin bat bebek var mı
inşallah vardır canım 5 gün gecmis yani :)Valla hiç bilmiyorum kafam çok karışıkPazartesi ya da çarşamba kan vericem tekrar ilki negatifti idrar pozitifti .Gider gitmez sonuç ne olursa olsun bildiririm mutlaka
![]()
yok canım yani kendi içimde aştım onu bunaltıp yıratmıcam. Ama cevreden sorular geldikce moralim cok bozuluyoBiz 18. Aya girdik kuzum. kendini yıpratma sakin. Ben ilkin öyle yapmıştım
Aminn inşallah ya ama Sadece benim değil o listedeki herkesin bebeklerine kavuşmasını dilerim Rabbimdeninşallah vardır canım 5 gün gecmis yani :)