- 18 Mayıs 2020
- 3.962
- 4.440
- 83
Pardon çetin şamiloglu ,Benim gittiğim medipolde var özel olarak Ayfer özbek devlet dersen kanuni de var kamil şamiloglu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon çetin şamiloglu ,Benim gittiğim medipolde var özel olarak Ayfer özbek devlet dersen kanuni de var kamil şamiloglu
canım bi bakar mısınnn, ben bugün hem sabah hem akşam yaptım silik çıktı ovu testi sence neden?Evet 72 saat yaşadığı için spermler sorun olmaz herhalde ama sizin testiniz daha tam pik olmamış şimdi iyice baktım da tekrar. Yarın daha koyu olur gibi.
Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha. Progestan ilaç ve fitil kullanmıştım ama 4 gün önce bıraktım içmeyi adetim gecikmesin diye.canımm böyle yapma bende üzülüyorm valla. Tamam olmadıysa sonraki ay olur. Hiçbirşey senden önemli değil
test yapsanaDün adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha. Progestan ilaç ve fitil kullanmıştım ama 4 gün önce bıraktım içmeyi adetim gecikmesin diye.
Dünden daha mi silik çıktı? Sıvı alımına mi dikkat etmedin acaba?canım bi bakar mısınnn, ben bugün hem sabah hem akşam yaptım silik çıktı ovu testi sence neden?
iyi akşamlar canımmm sen nasılsınİyi akşamlar kızlarr yeni hamişleri tebrik ederimsağlıkla kucağınıza alın inşallah. Keyifleriniz nasıl napıyosunuzz
Bende iyiyim çok şüküriyi akşamlar canımmm sen nasılsın
Yeni batları mı yazıyorsun canım Haziran içinBende iyiyim çok şükürdaha iyiyim :))
Amin inşallah hepimize canım. Üzülme önümüze bakacağız yanlız değilsin hepimiz öyleyiz yeter ki çabalamayı Bırakmayalım pozitif olalımMerhaba kızlar, beni de yazar mısınız bat 21 Haziran . Şubat ayında kimyasal gebelik YaşadımRabbim inşallah bu sefer sağlıklı gebelik nasıp eder
İsteyen herkese de nasip etsin inşallah Rabbim
cok cok iyi olcaz Allahın izniylrBende iyiyim çok şükürdaha iyiyim :))
evet kuzum burdan devam dedikk :)Yeni batları mı yazıyorsun canım Haziran için
Merhaba canımmm. İnşallah Allahım aratmasınMerhaba kızlar, beni de yazar mısınız bat 21 Haziran . Şubat ayında kimyasal gebelik YaşadımRabbim inşallah bu sefer sağlıklı gebelik nasıp eder
İsteyen herkese de nasip etsin inşallah Rabbim
Amin inşallah cnm. Bu ay ovulasyon testiylede takip edicem bakalım nasıpAmin inşallah hepimize canım. Üzülme önümüze bakacağız yanlız değilsin hepimiz öyleyiz yeter ki çabalamayı Bırakmayalım pozitif olalım
Amin inşallah cnmMerhaba canımmm. İnşallah Allahım aratmasın
O zaman benim yeni bat 20 Haziran. Bide yine adet olursam hastaneye gideceğim aşılama için sürem dolmuş oluyor inş bişeye gerek kalmaz da sürpriz olur bu ay pozitif girdim bakalımevet kuzum burdan devam dedikk :)
Gerekli testleri yaptırdın mı canım ne zamandır deniyorsun hikayen nedirAmin inşallah cnm. Bu ay ovulasyon testiylede takip edicem bakalım nasıp
tam anlamıyla gelmese de yoğun ağrı ve kırmızılıklar başladıgeldi mi seninde kuzum![]()