Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm böyle yapma bende üzülüyorm valla. Tamam olmadıysa sonraki ay olur. Hiçbirşey senden önemli değil
Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha. Progestan ilaç ve fitil kullanmıştım ama 4 gün önce bıraktım içmeyi adetim gecikmesin diye.

İyi akşamlar kızlarr yeni hamişleri tebrik ederim 🥰🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Keyifleriniz nasıl napıyosunuzz

Merhaba kızlar, beni de yazar mısınız bat 21 Haziran . Şubat ayında kimyasal gebelik Yaşadım 😔 Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı gebelik nasıp eder 🙏🏼 İsteyen herkese de nasip etsin inşallah Rabbim

Merhaba kızlar, beni de yazar mısınız bat 21 Haziran . Şubat ayında kimyasal gebelik Yaşadım 😔 Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı gebelik nasıp eder 🙏🏼 İsteyen herkese de nasip etsin inşallah Rabbim
Amin inşallah hepimize canım. Üzülme önümüze bakacağız yanlız değilsin hepimiz öyleyiz yeter ki çabalamayı Bırakmayalım pozitif olalım

Merhaba canımmm. İnşallah Allahım aratmasın

evet kuzum burdan devam dedikk :)
O zaman benim yeni bat 20 Haziran. Bide yine adet olursam hastaneye gideceğim aşılama için sürem dolmuş oluyor inş bişeye gerek kalmaz da sürpriz olur bu ay pozitif girdim bakalım 🤔 😂

Kızlar ben ovulasyon testini çalıştığım için eve gelince akşam 6 buçuk gibi yapıyorum doğru sonuç alır mıyım?

Back
X