Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20200531_184737.webp
    IMG_20200531_184737.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20200531_184748.webp
    IMG_20200531_184748.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 66
Sonra bir kaç damla su damlattim silindi o çizgi🤔 kuruma çizgisi olup olmadığını öyle anlıyoruz diye bir şey okumuştum da🤔🤔🤔
Ama seninki maksimum 10 dk olmustur yapalı o kuruma cizgisi 1 2 saat sonra olusuru canım ya

Ama normal çizgiyse silinmesi tuhaf değil mi🤔
Valla hic öyle deneyen olmadı sanırim niye hemen suya tuttun ki canım biraz bekleseydin kuruaaydı simdi de yaş oldugu icin gitme ihtimali olur mu bilemedim yani

Valla hic öyle deneyen olmadı sanırim niye hemen suya tuttun ki canım biraz bekleseydin kuruaaydı simdi de yaş oldugu icin gitme ihtimali olur mu bilemedim yani
20 dk kadar bekledim ama çizgi biraz golgeliydi anlamadım zaten çok ümitle de yapmadığım için amaan deyip damlativerdim😂
Bir test daha almak lazım yarin👀

20 dk kadar bekledim ama çizgi biraz golgeliydi anlamadım zaten çok ümitle de yapmadığım için amaan deyip damlativerdim😂
Bir test daha almak lazım yarin👀
Hamileysen eğer bu yaptığın testi hatırlaticam yaşken suya tutmuştun diye 😁 yarın baska bir test al canım ve lutfen bekle 1 saat falan hemen yıkama 🤗

Hamileysen eğer bu yaptığın testi hatırlaticam yaşken suya tutmuştun diye 😁 yarın baska bir test al canım ve lutfen bekle 1 saat falan hemen yıkama 🤗
Hahaha hamileysem yarın öbür gün çocuğuma da anlat anan böyle yapmıştı diye 😂😂😂 Yaa bakalım 😍 bi heyecan yaptım şimdi S Storycan da da görünce 👀

Back
X