- 4 Kasım 2019
- 117
- 79
- 18
Amiin cümlemizinki inşallahAynen çok okuyoruz burada kimyasal mol gebelik dış gebelik hersey var Allah korusun.. sen kana tekrar baktır insallah gebelik vardır ve sağlıkla ilerler canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin cümlemizinki inşallahAynen çok okuyoruz burada kimyasal mol gebelik dış gebelik hersey var Allah korusun.. sen kana tekrar baktır insallah gebelik vardır ve sağlıkla ilerler canım![]()
Böyle çıktıSen yap at bize kuzum bekliyorum
Çizgi varr gördüm benBöyle çıktı
Sonra bir kaç damla su damlattim silindi o çizgiÇizgi varr gördüm ben![]()
Ama seninki maksimum 10 dk olmustur yapalı o kuruma cizgisi 1 2 saat sonra olusuru canım yaSonra bir kaç damla su damlattim silindi o çizgikuruma çizgisi olup olmadığını öyle anlıyoruz diye bir şey okumuştum da
![]()
Ama normal çizgiyse silinmesi tuhaf değil miAma seninki maksimum 10 dk olmustur yapalı o kuruma cizgisi 1 2 saat sonra olusuru canım ya
Bakalım yarın bi kan vereyimcok silik gözüküyo kuzummm
Benim gibiiii bu var mı demek acaba öyleyse varrrBöyle çıktı
Kan verecek misin tekrardanSanıyorum bi 10-15 dk sonra çıktı gibi
Valla hic öyle deneyen olmadı sanırim niye hemen suya tuttun ki canım biraz bekleseydin kuruaaydı simdi de yaş oldugu icin gitme ihtimali olur mu bilemedim yaniAma normal çizgiyse silinmesi tuhaf değil mi![]()
Benim de 10.15 dk sonra çıktıAma seninki maksimum 10 dk olmustur yapalı o kuruma cizgisi 1 2 saat sonra olusuru canım ya
Şimdi senin yumurtlama ne zamandı kuzu unuttumBöyle çıktı
en iyisi kan verip emin olmakBakalım yarın bi kan vereyim
Sevinmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum
sağol canım![]()
20 dk kadar bekledim ama çizgi biraz golgeliydi anlamadım zaten çok ümitle de yapmadığım için amaan deyip damlativerdimValla hic öyle deneyen olmadı sanırim niye hemen suya tuttun ki canım biraz bekleseydin kuruaaydı simdi de yaş oldugu icin gitme ihtimali olur mu bilemedim yani
15-16 olması lazım uygulamaya göre. Ama bence biraz daha sonra olduŞimdi senin yumurtlama ne zamandı kuzu unuttum![]()
Kuruma cizgisi olması icin minimum 1 saat gecmesi gerekmez mi ikinizinkide kuruma cizgisi degildir gibi geliyor bana daha yeni idrar damlattıniz kurumamıstırBenim de 10.15 dk sonra çıktı
Bilmiyorum ki yoksa da neden regl gelmiyorBenim gibiiii bu var mı demek acaba öyleyse varrr
Hamileysen eğer bu yaptığın testi hatırlaticam yaşken suya tutmuştun diye20 dk kadar bekledim ama çizgi biraz golgeliydi anlamadım zaten çok ümitle de yapmadığım için amaan deyip damlativerdim
Bir test daha almak lazım yarin![]()
Kesinlikle geç olmuş uygulamalara inanma15-16 olması lazım uygulamaya göre. Ama bence biraz daha sonra oldu![]()