- 2 Kasım 2016
- 5.681
- 7.682
- 198
Gunaydin kuzum daha belirgin kan ver bugunBurada daha belirgin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kuzum daha belirgin kan ver bugunBurada daha belirgin
İki gün üst üste silik ciktiysa kesin vardır bir şeyler daha batta gelmemiş silik çıkması normal inşallah sağlıkla devam eder hayırlı olsun canimDün de yaptım bugün de yaptım silik çıktı inşallah güzel şeyler vardır![]()
Gunaydin kuzum daha belirgin kan ver bugun![]()
![]()
![]()
MerveKA şimdi kan veriyo o bi versin öğlen de ben giderim sanırım☺ Var ama dimi ya
Dersim var yaa ancak 12.40 ta bitiyoYa şimdi koş git öğlende çıksın daha fazla merakta bırakma bizi![]()
İnşallah canım benimmm bat yarın öbürgün olması gerekiyor. Ayy çok umut kapladı içimi nedenseİki gün üst üste silik ciktiysa kesin vardır bir şeyler daha batta gelmemiş silik çıkması normal inşallah sağlıkla devam eder hayırlı olsun canim
Ay herkes doğuruyo ya nasıl Sıra varMerveKA şimdi kan veriyo o bi versin öğlen de ben giderim sanırım☺ Var ama dimi ya
Dersim var yaa ancak 12.40 ta bitiyoama silik çizgi var dimiiiiiii
İnşallah kanda çıkarYani evet vardı, belli belirsiz daha yeni oluşan bişey büyük ihtimal
Ben varm düsük uaptm biraz beklim diyorum ortalık düzelsin die ama insanlar bgn artk denz piknk yine aynı olacak ben dıkkat edıorm ama bosa mı beklıorm acaba dıorumvirüsten korkup erteleyen yok galiba
Canım sakin ol inşaallah güzel haberler duyarsın 2 saat bekliycez yapacak bir şey yok e nabız uygulamasından da bakıp görebilirsinKızlar ben göründüm doktora.Sol kasığımda ufak bir kist varmış ama adeti geciktiren bu değilmiş.Her kadında olur adet dönemi sonrası ya da öncesi dedi doktor .Testlerimi söyledim silik çıksa bile olma ihtimali vardır dedi kan testi istedi iki saate cıkacakmış.Bugün çıkmazsa bile İki hafta sonra tekrar test yapalım boşa çizgi çıkmış olamaz bence dedi doktor .Eğer yine negatif olursa detaylı tarama yaparız dedi .Bekliyorum öyle saf saf testi iyice ayarlarım bozuldu![]()
İşim ters gidecek ya ona da girilmiyor .Höykürerek ağlayasın geliyorCanım sakin ol inşaallah güzel haberler duyarsın 2 saat bekliycez yapacak bir şey yok e nabız uygulamasından da bakıp görebilirsin
Yapacak birşey biraz nazlı öğreneceğiz demekkiİşim ters gidecek ya ona da girilmiyor .Höykürerek ağlayasın geliyorBaya böyle içimden içimden ya sinirlerim bozuldu bir taraftan da gülme geliyor
![]()
Yine yine yeniden çizgiyi görüyorum kuzum ben bat gecince koyulasmayı görceksinKızlar günaydın dayanamadım sabahın köründe kalkıp yaptım ve sonuç bu . Bat yarın normalde ve 2 gün kan verdiğimde negatif çıkmıştı
Ben baya umudumu kaybettim valla benden kaç yaş büyük teyzeler karnı burnunda maşallah ya 7. FalanmışYapacak birşey biraz nazlı öğreneceğiz demekki![]()
Kötü düşünme canım ne varmış yaşında birde bu nasip işi nasibinde. Varsa oluyo bak ben hamile kalıyorum ama hep erken doğumlarla kaybediyorumBen baya umudumu kaybettim valla benden kaç yaş büyük teyzeler karnı burnunda maşallah ya 7. Falanmış![]()
İnşallah bitanem yaaYine yine yeniden çizgiyi görüyorum kuzum ben bat gecince koyulasmayı görceksin![]()
![]()