Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün de yaptım bugün de yaptım silik çıktı inşallah güzel şeyler vardır 🙏
İki gün üst üste silik ciktiysa kesin vardır bir şeyler daha batta gelmemiş silik çıkması normal inşallah sağlıkla devam eder hayırlı olsun canim

İki gün üst üste silik ciktiysa kesin vardır bir şeyler daha batta gelmemiş silik çıkması normal inşallah sağlıkla devam eder hayırlı olsun canim
İnşallah canım benimmm bat yarın öbürgün olması gerekiyor. Ayy çok umut kapladı içimi nedense

Merhabalar, benim döngüm normalde 27 gün sürer ama geçen ay döngüm 25 gün sürdü. 1-3 Haziran arası yani bat. Ortalama 2 Haziran diyebiliriz.
Allah hepimizin gönlüne göre versin, sağlıkla bu mutluluğu tatmayı nasip etsin arkadaşlar.

Kızlar ben göründüm doktora.Sol kasığımda ufak bir kist varmış ama adeti geciktiren bu değilmiş.Her kadında olur adet dönemi sonrası ya da öncesi dedi doktor .Testlerimi söyledim silik çıksa bile olma ihtimali vardır dedi kan testi istedi iki saate cıkacakmış.Bugün çıkmazsa bile İki hafta sonra tekrar test yapalım boşa çizgi çıkmış olamaz bence dedi doktor .Eğer yine negatif olursa detaylı tarama yaparız dedi .Bekliyorum öyle saf saf testi iyice ayarlarım bozuldu 🥺

Kızlar ben göründüm doktora.Sol kasığımda ufak bir kist varmış ama adeti geciktiren bu değilmiş.Her kadında olur adet dönemi sonrası ya da öncesi dedi doktor .Testlerimi söyledim silik çıksa bile olma ihtimali vardır dedi kan testi istedi iki saate cıkacakmış.Bugün çıkmazsa bile İki hafta sonra tekrar test yapalım boşa çizgi çıkmış olamaz bence dedi doktor .Eğer yine negatif olursa detaylı tarama yaparız dedi .Bekliyorum öyle saf saf testi iyice ayarlarım bozuldu 🥺
Canım sakin ol inşaallah güzel haberler duyarsın 2 saat bekliycez yapacak bir şey yok e nabız uygulamasından da bakıp görebilirsin

Canım sakin ol inşaallah güzel haberler duyarsın 2 saat bekliycez yapacak bir şey yok e nabız uygulamasından da bakıp görebilirsin
İşim ters gidecek ya ona da girilmiyor .Höykürerek ağlayasın geliyor 😂 Baya böyle içimden içimden ya sinirlerim bozuldu bir taraftan da gülme geliyor 😂

Kızlar günaydın dayanamadım sabahın köründe kalkıp yaptım ve sonuç bu . Bat yarın normalde ve 2 gün kan verdiğimde negatif çıkmıştı
Yine yine yeniden çizgiyi görüyorum kuzum ben bat gecince koyulasmayı görceksin :dua: :anneadayı:

Ben baya umudumu kaybettim valla benden kaç yaş büyük teyzeler karnı burnunda maşallah ya 7. Falanmış 😂
Kötü düşünme canım ne varmış yaşında birde bu nasip işi nasibinde. Varsa oluyo bak ben hamile kalıyorum ama hep erken doğumlarla kaybediyorum 😔 demekki şuan nasibinde yok diyorum bu bir imtihan varlığıyla da yokluguylada inşaallah rabbim bizede nasip eder anne oluruz seneye vaktinde

Back
X