- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.840
- 248
test yaptın mı pekiBenim de öyle. Kaç gündür dalga geçiyoruz hatta. Bende olmadığım için şiş diye düşünmüştüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test yaptın mı pekiBenim de öyle. Kaç gündür dalga geçiyoruz hatta. Bende olmadığım için şiş diye düşünmüştüm.
Allah allah tuvalete gidince bir daha bak bakayım peçeteye gelecek miKızlar çamaşırıma kalemle çizilmiş gibi kahverengi bir şey olmuş.Peçeteye de gelmiyor .Boyanmış gibi bir şey . Ne olabilir![]()
canım benim bu sekilde diğer hamileliğimde de şişmişti aynı şekilde olunca acaba mı diyorum ama sökülemediğim içinde olabilir mi diyorumSertlik varmı kasık kısmında valla kuzum 2 aylik hamile çıkıyormussuntv programlarındaki gibi o kadar şislik normal degil
Yarın sabah yapmayı düşünüyorum.test yaptın mı peki
Ay yap yap ben de yatın yapcam bu ay tüm parayı testlere harcadımYarın sabah yapmayı düşünüyorum.
adetin geçti mi? Ayy benimde kafam karıstı yarın anneme gidicem sabah esimden istesem mi acaba test yada sökülemediğim için mi şişti böyle yaYarın sabah yapmayı düşünüyorum.
Eşimde aynısını diyor yaa. Tüm parayı bunlara harcadık diye.Ay yap yap ben de yatın yapcam bu ay tüm parayı testlere harcadım![]()
Regli öncesi şislik olur tabi ama sonucta biraz geldi lekelenme şişliğin inmesi gerekmez miydi inan senden cok merak ettim ustune görme olayı yaşayan birileri varsa cevaplasın nasıl oluyorcanım benim bu sekilde diğer hamileliğimde de şişmişti aynı şekilde olunca acaba mı diyorum ama sökülemediğim içinde olabilir mi diyorum
Benim çook geçti. 17 gün kadar.adetin geçti mi? Ayy benimde kafam karıstı yarın anneme gidicem sabah esimden istesem mi acaba test yada sökülemediğim için mi şişti böyle ya![]()
şişlik oluyodu tabi ama geciyodu hemde bu şişlikten de ötesi karnım davul gbi bu sekilde dısarı cıksam hamile misin derler. Burda biri daha yasamıstı hatta hamilelerden biri adını unuttumRegli öncesi şislik olur tabi ama sonucta biraz geldi lekelenme şişliğin inmesi gerekmez miydi inan senden cok merak ettim ustune görme olayı yaşayan birileri varsa cevaplasın nasıl oluyor![]()
ay cok gecmiss ya sen test yap mutlakaaBenim çook geçti. 17 gün kadar.![]()
Tam 7 yim canım ben de bugün seninle aynıydıkO zaman tamam canım sen şimdi kaç haftaliksin ben şu an tam 7. Haftaligim
Yok canım ne işe yaradığını biliyorum aklımda daha sonra yapılıyor diye kalmış 16. Hafta falanİkili tarama testi oluyor canim bebeğe detaylı bakıyorlar
Cıkmiyor canim beklemeni tavsiye ederim.benim erken gebelik testlerimde de cikmamisti..bat gunu ovulasyon testinde t cizgidi koyuydu ve bekledim bat dan 2 gun sonra normal gebelik testiyle ogrendimReglime 3 gün var. Eşime erken gebelik testi al dedim normal alms. Bembeyaz bir sayfa cıktı karsıma. Ne bileyim 3 gün var ya cıkar dedim ama nerede.![]()
Neden böyle olabilir ki kuzum hiçbir şey bilmiyorum ben yaAllah allah tuvalete gidince bir daha bak bakayım peçeteye gelecek mi
Bence gayet güzel bir yaş farkı olacak keşke bende erken davransaymışım herşey nasip iştesağol Canım kızımla arası 3 yaş 1 ay olacak Allahın izniyle inşallah..zorlanır mıyım
Aynen herşey olabilir benim agrım yok ama gelmeye başladı yoğun kahve şekilde devam yarın tam rengine dönmezse bir daha test yaparımcanım valla adet olup hamile olanları okudukdna sonra herseye umut eder olduk![]()
Bence var sende birşey kaç gündür sükülmemi olur olsan olurdun hamile olabilirsinizadetin geçti mi? Ayy benimde kafam karıstı yarın anneme gidicem sabah esimden istesem mi acaba test yada sökülemediğim için mi şişti böyle ya![]()
Kanamanda canlı kırmızı görmüş müydün peki canım doktoruma üstune gorme mi oldu dedigimde canlı kırmızi kanaman 1 2 gun geldiyse ustune görme degildir demisti ki hamile degildim tabi.. eger kahverengimsi ise gelenlerin hepsi üstune gorme yaşıyor olabilirsinşişlik oluyodu tabi ama geciyodu hemde bu şişlikten de ötesi karnım davul gbi bu sekilde dısarı cıksam hamile misin derler. Burda biri daha yasamıstı hatta hamilelerden biri adını unuttum![]()