Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamiş anneler kaydınızı girsenize biz de ordan takip edelim kaç haftalıksınız diye ❤️❤️

Sertlik varmı kasık kısmında valla kuzum 2 aylik hamile çıkıyormussun 😁 tv programlarındaki gibi o kadar şislik normal degil
canım benim bu sekilde diğer hamileliğimde de şişmişti aynı şekilde olunca acaba mı diyorum ama sökülemediğim içinde olabilir mi diyorum

canım benim bu sekilde diğer hamileliğimde de şişmişti aynı şekilde olunca acaba mı diyorum ama sökülemediğim içinde olabilir mi diyorum
Regli öncesi şislik olur tabi ama sonucta biraz geldi lekelenme şişliğin inmesi gerekmez miydi inan senden cok merak ettim ustune görme olayı yaşayan birileri varsa cevaplasın nasıl oluyor 🤔

adetin geçti mi? Ayy benimde kafam karıstı yarın anneme gidicem sabah esimden istesem mi acaba test yada sökülemediğim için mi şişti böyle ya :KK43:
Benim çook geçti. 17 gün kadar.:kızgın:

Regli öncesi şislik olur tabi ama sonucta biraz geldi lekelenme şişliğin inmesi gerekmez miydi inan senden cok merak ettim ustune görme olayı yaşayan birileri varsa cevaplasın nasıl oluyor 🤔
şişlik oluyodu tabi ama geciyodu hemde bu şişlikten de ötesi karnım davul gbi bu sekilde dısarı cıksam hamile misin derler. Burda biri daha yasamıstı hatta hamilelerden biri adını unuttum :(

Reglime 3 gün var. Eşime erken gebelik testi al dedim normal alms. Bembeyaz bir sayfa cıktı karsıma. Ne bileyim 3 gün var ya cıkar dedim ama nerede. 😐
Cıkmiyor canim beklemeni tavsiye ederim.benim erken gebelik testlerimde de cikmamisti..bat gunu ovulasyon testinde t cizgidi koyuydu ve bekledim bat dan 2 gun sonra normal gebelik testiyle ogrendim

canım valla adet olup hamile olanları okudukdna sonra herseye umut eder olduk :KK70:
Aynen herşey olabilir benim agrım yok ama gelmeye başladı yoğun kahve şekilde devam yarın tam rengine dönmezse bir daha test yaparım

adetin geçti mi? Ayy benimde kafam karıstı yarın anneme gidicem sabah esimden istesem mi acaba test yada sökülemediğim için mi şişti böyle ya :KK43:
Bence var sende birşey kaç gündür sükülmemi olur olsan olurdun hamile olabilirsiniz

şişlik oluyodu tabi ama geciyodu hemde bu şişlikten de ötesi karnım davul gbi bu sekilde dısarı cıksam hamile misin derler. Burda biri daha yasamıstı hatta hamilelerden biri adını unuttum :KK43:
Kanamanda canlı kırmızı görmüş müydün peki canım doktoruma üstune gorme mi oldu dedigimde canlı kırmızi kanaman 1 2 gun geldiyse ustune görme degildir demisti ki hamile degildim tabi.. eger kahverengimsi ise gelenlerin hepsi üstune gorme yaşıyor olabilirsin

Back
X