- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.840
- 248
Bilmiyorum hicBence var sende birşey kaç gündür sükülmemi olur olsan olurdun hamile olabilirsiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum hicBence var sende birşey kaç gündür sükülmemi olur olsan olurdun hamile olabilirsiniz
canlı kırmızı görmedim zaten rengi diğer reglm gibi değildi vişne çürüğü gibiydi sankiKanamanda canlı kırmızı görmüş müydün peki canım doktoruma üstune gorme mi oldu dedigimde canlı kırmızi kanaman 1 2 gun geldiyse ustune görme degildir demisti ki hamile degildim tabi.. eger kahverengimsi ise gelenlerin hepsi üstune gorme yaşıyor olabilirsin
canlı kırmızı görmedim zaten rengi diğer reglm gibi değildi vişne çürüğü gibiydi sanki
Anladım canımYok canım ne işe yaradığını biliyorum aklımda daha sonra yapılıyor diye kalmış 16. Hafta falan![]()
Tamam o zaman ustune görme olabilir seninkisi, yarın sabah esin test getrsin evde bi dene bakalımcanlı kırmızı görmedim zaten rengi diğer reglm gibi değildi vişne çürüğü gibiydi sanki
Sen ne durumdasın canım regli oldun mu hafif hafif geliyor demistinYa yarın mutlaka yap bence test. Hatta yapabiliyorsan annene giderken kan ver öyle git :)
Eşim ümidimi kırdı adettendir dedi gkflsş neyse ya bakalım eper bişe gelmezse karnımın şişliği de inmezse yaparım bi kaç güne. Kürtajdan sonra dengem sastı zaten belkide o yüzden böylw oluyoYa yarın mutlaka yap bence test. Hatta yapabiliyorsan annene giderken kan ver öyle git :)
Sen ne durumdasın canım regli oldun mu hafif hafif geliyor demistin
Oo cnm neler olmadı ki. Anomali dedi dr kürtaj oldum kanamam leke şeklinde devam ediyor 10 gün oldu. İlki de boş keseydi buna yolk vardı boş diyemeyiz dedi. Cuma kontrole gdcm ne dicek bakalım. Genetik test düşünüyorum.oblomov21 canım sen ne yaptın kalp atışını duymak için gidecektim kaçırdım mi acaba yazdın da
Eşim ümidimi kırdı adettendir dedi gkflsş neyse ya bakalım eper bişe gelmezse karnımın şişliği de inmezse yaparım bi kaç güne. Kürtajdan sonra dengem sastı zaten belkide o yüzden böylw oluyo
az bi ümidim vardı onuda esim kırdıTamam o zaman ustune görme olabilir seninkisi, yarın sabah esin test getrsin evde bi dene bakalım![]()
az bi ümidim vardı onuda esim kırdıTamam o zaman ustune görme olabilir seninkisi, yarın sabah esin test getrsin evde bi dene bakalım![]()
Oo cnm neler olmadı ki. Anomali dedi dr kürtaj oldum kanamam leke şeklinde devam ediyor 10 gün oldu. İlki de boş keseydi buna yolk vardı boş diyemeyiz dedi. Cuma kontrole gdcm ne dicek bakalım. Genetik test düşünüyorum.
Cnm bakamıyorum uzun zamandır. Bat yakın mı. Kürtaj dan sonra dr kaç ay korun dedi sana. Birde patoloji ye gittimi senin bişy çıktı mı.Eşim ümidimi kırdı adettendir dedi gkflsş neyse ya bakalım eper bişe gelmezse karnımın şişliği de inmezse yaparım bi kaç güne. Kürtajdan sonra dengem sastı zaten belkide o yüzden böylw oluyo
3 doktor gititm en son ki aile dostu idi yolk fazla büyümüştü sağlıksız dı yani direk oldum daha kürtaj.Yaa başka doktora da göründünmü. Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimYaa başka doktora da göründünmü. Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimvarmı sizde gelişme bakamadım uzun süredir
Çok geçmiş olsun bitanemOo cnm neler olmadı ki. Anomali dedi dr kürtaj oldum kanamam leke şeklinde devam ediyor 10 gün oldu. İlki de boş keseydi buna yolk vardı boş diyemeyiz dedi. Cuma kontrole gdcm ne dicek bakalım. Genetik test düşünüyorum.
Canım Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.3 doktor gititm en son ki aile dostu idi yolk fazla büyümüştü sağlıksız dı yani direk oldum daha kürtaj.
benim arkadasim normal edet gormus sonra diger edet gunu gelmeden boynu agrimis emara girecekmis bi test yapiyim diyo ve sok dr a gidince keseyi gormusler yani cikabilirbilmiyorum ki umutlanmakta istemiyorumm ama eğer gelmezse yarın yada diğer gün yaparım belki hemen cıkar mı ki teste varsa?