Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanamanda canlı kırmızı görmüş müydün peki canım doktoruma üstune gorme mi oldu dedigimde canlı kırmızi kanaman 1 2 gun geldiyse ustune görme degildir demisti ki hamile degildim tabi.. eger kahverengimsi ise gelenlerin hepsi üstune gorme yaşıyor olabilirsin
canlı kırmızı görmedim zaten rengi diğer reglm gibi değildi vişne çürüğü gibiydi sanki

canlı kırmızı görmedim zaten rengi diğer reglm gibi değildi vişne çürüğü gibiydi sanki

Ya yarın mutlaka yap bence test. Hatta yapabiliyorsan annene giderken kan ver öyle git :)

Tamam o zaman ustune görme olabilir seninkisi, yarın sabah esin test getrsin evde bi dene bakalım 🤗

Ya yarın mutlaka yap bence test. Hatta yapabiliyorsan annene giderken kan ver öyle git :)
Eşim ümidimi kırdı adettendir dedi gkflsş neyse ya bakalım eper bişe gelmezse karnımın şişliği de inmezse yaparım bi kaç güne. Kürtajdan sonra dengem sastı zaten belkide o yüzden böylw oluyo

oblomov21 oblomov21 canım sen ne yaptın kalp atışını duymak için gidecektim kaçırdım mi acaba yazdın da
Oo cnm neler olmadı ki. Anomali dedi dr kürtaj oldum kanamam leke şeklinde devam ediyor 10 gün oldu. İlki de boş keseydi buna yolk vardı boş diyemeyiz dedi. Cuma kontrole gdcm ne dicek bakalım. Genetik test düşünüyorum.

Eşim ümidimi kırdı adettendir dedi gkflsş neyse ya bakalım eper bişe gelmezse karnımın şişliği de inmezse yaparım bi kaç güne. Kürtajdan sonra dengem sastı zaten belkide o yüzden böylw oluyo

Ah bu eşler. Benimkide direk hamile değilsin dedi 😁 insan alıştıra alıştıra söyler ☺️

Oo cnm neler olmadı ki. Anomali dedi dr kürtaj oldum kanamam leke şeklinde devam ediyor 10 gün oldu. İlki de boş keseydi buna yolk vardı boş diyemeyiz dedi. Cuma kontrole gdcm ne dicek bakalım. Genetik test düşünüyorum.

Yaa başka doktora da göründünmü. Geçmiş olsun canım

Cnm bakamıyorum uzun zamandır. Bat yakın mı. Kürtaj dan sonra dr kaç ay korun dedi sana. Birde patoloji ye gittimi senin bişy çıktı mı.

Teşekkür ederim 🙏 varmı sizde gelişme bakamadım uzun süredir

İnş sağlıklı bebeğe yer hazırlamıştır canım. Benim yine gecikti diğer regl gibi. Beklemedeyim dün olacaktım normalde. Geç yumurtladığım için bekliyordum zaten

Çok geçmiş olsun bitanem😔 Allahım sağlıklı hayırlı tez zamanda bir evlat versin sana🙏 Pıhtılaşma ve genetikleri yaptır mutlaka

bilmiyorum ki umutlanmakta istemiyorumm ama eğer gelmezse yarın yada diğer gün yaparım belki hemen cıkar mı ki teste varsa?
benim arkadasim normal edet gormus sonra diger edet gunu gelmeden boynu agrimis emara girecekmis bi test yapiyim diyo ve sok dr a gidince keseyi gormusler yani cikabilir

Back
X