Şimdi vermeye giriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi vermeye giriyorum
İnşallah kuzumYa inşallah inşallah bitanemmBi sabah 2 kere geldi daha gelmedi inşallah kanda da güzel bi sonuç görürüm
![]()
Canım hiç öyle deme lutfen Benim oğlumda 9 ay geldi hatta bildiğin kan pıhtısı geldi sağlıcakla 40 haftada dogdu, ikincisinde de geldi o düştü ama çok ilaç çok içmiştim ondan düştü diye biliyorum ben. Allah im inşallah seninkini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hepinizin anne olmasını o kadar çok istiyorum kiAma kahve akıntı geliyo kuzumbiliyorum ben bu akıntıyı düşme akıntısı
![]()
Ay hadi güzel istediğin sonuç çıksın canımKan verdim 2 saate çıkacak sonra da muayene olucam doktora
Amin canımmm aminnnAy hadi güzel istediğin sonuç çıksın canım
Guzel hayırlı haberlerle gel kuzum bekliyoruzŞimdi vermeye giriyorum
Kz nasıl duruyorsun vala helal olsuneşim test almıs sabah ama bende almıcak diye lavaboya gittim annemlere gelcrz diye hazırlandım baktım testle gelmisdedim neyse yarın yaparım
Benimde sari akintim var sizce var midir bat'a 5 gun var test yapmak istemiyorum gunum gelmeyene kadarCanım benim hamilelik belirtisi sarı akıntıydı hala da aynı hiç korkma☺
İnşallah canımEtmiştir canım tam vaktinde takmışsın
Kaç gün geçti senin tatlım
Kızlar 1 hafta gecikti benim adetDaha vardır belki kuzum ya geç döllenme de olabilir benim gibi. Adet trihin ne zaman tam
O zaman koşa koşa git bi kanKızlar 1 hafta gecikti benim adet![]()
Test yaptınmı? Baya geçmiş muhakkak çıkarKızlar 1 hafta gecikti benim adet![]()
Aynen yanlız burada şu detayda var genellikle erkek bebekler düşermiş benim zaten bi kızım var onda hiç korkmadım uykuda ve takmamıştım bide eğer yaptıracaksan gebelik olmadan yaptır yani burada öylekuzum benim annem de muska takarmıs hatta banada dedi sende tak anneden kıza gecer diyolar
Hadi hayırlı haberlerle dön inşallahKan verdim 2 saate çıkacak sonra da muayene olucam doktora
Adetim 2 gün gecikmişken yaptirdim negatifti 0.100 çıkmıştıO zaman koşa koşa git bi kantesti yaptır
![]()
İdrar testi yaptım negatif ama ilk idrarla yapmadım çok fark eder miTest yaptınmı? Baya geçmiş muhakkak çıkar
İnşallah gebelik vardır![]()
bu ay böyle geçti gitti nasip değilmiş şimdi amacım zayıflama yanında soğan kürü :)Canım kıyamam üzülmee. Zaten sonradan cıkan cizgiye güvenilmiyo kuzumm kuruma çizgisi diye
Ay hadi inşallahYaaaa deme öyle çok üzülürm. Bak şimdi yine yaptım ve koyulaştı çizgi. Kan vermeye gidcem bugün dua edin bana noluurrr![]()
İnşallahAynıları bendede var bat 31iydi 2 test yaptım silik çift cizgi var yarın doktora gidicem inşallah bebeklerimiz vardır canım![]()