Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın sabah yapcam canım erken kalkıp yapmam lazım esim basımda bekliyo yoksa negatif cıkarsaaa bideTestini bekliyoruz artk canım içimiz rahat etsin bak bizde heyecanlanıyoruz![]()
Test yapmaktan zarar gelmez beklentiyi en aza indir yap bakalımİşte beni de acabaya götüren bu. Diğer hamileliği öğrendim karnım bu sekilde şişti. Benimde kilom aynı ama karnım dediğin gibi :))
yarın sabah yapcam canımTest yapmaktan zarar gelmez beklentiyi en aza indir yap bakalım
Ayy kuzum benimDuygulandım şu anGel kız bir sarılayım sana ağzın bal yesin
İnşallah kuzum inşallah ya
Ya eşlerimizden de bişe kaçmıyor yada biz saklayamıyoruzyarın sabah yapcam canım erken kalkıp yapmam lazım esim basımda bekliyo yoksa negatif cıkarsaaa bide![]()
TamamAynen sade türk kahvesinin yanına her gün %80 bitter çikolatadan yedir![]()
ben testi esimden istedim oda alası yoktu ama nasıl aldı bilmiyomYa eşlerimizden de bişe kaçmıyor yada biz saklayamıyoruzkz millet herşeyi gizli yapıyor sürpriz yapıyor üstüne varya biz yumurtlamadan tut adet ilişki herşeyimiz net yaaa. Seni anlayabiliyorum bende öyle oluyorum test alıncaa
Testi hangi marka kullandin canimKızlar nacizane fikrim ovulasyon testiyle mutlaka yumurtlamayı takip edin, benim gibi bilmediğiniz otlar macunlar sakın alıp kullanmayıneşinize bol bol bitter çikolata ve türk kahvesi yedirin, ilişkiden sonra ayaklarınızı uzatıp bekleyin, hemen tuvalete gitmeyin. Burda ters ilişki falan okudum ama uygulamadım ben o rahmi ters ya da kalp gibi olanlar için etkiliymiş. Manevi olarak ise bol bol meryem suresi okudum, hep dua ettim hem de herkese
etmeye de devam edeceğimm❤
![]()
Kıyamamıştır kz benim ki de her ay hem kızıyo kendini üzüyon diye hemde alıyor yazıkben testi esimden istedim oda alası yoktu ama nasıl aldı bilmiyom![]()
canım benim fkdlşd bu aldıgı 2. test diğerini ocakta almıştı eczacı dicekmiş ki sen geçende de aldın sanki aklında kalcakKıyamamıştır kz benim ki de her ay hem kızıyo kendini üzüyon diye hemde alıyor yazık![]()
BeeenKızlar burda tüp bebek tecrübesi olan varmı![]()
Ayy kz aynısı yaaa hahaha aynı şeyi bende yaşadım dedim farklı eczaneden al sanki onlar kim yani demicanım benim fkdlşd bu aldıgı 2. test diğerini ocakta almıştı eczacı dicekmiş ki sen geçende de aldın sanki aklında kalcak![]()
sanki her hafta test istiyozAyy kz aynısı yaaa hahaha aynı şeyi bende yaşadım dedim farklı eczaneden al sanki onlar kim yani demiözel hayatına kimse müdahale edecek değil eczacı sonuçta hahaha erkekler çekiniyor yaa
Demekki eşler de benziyor kafa yapısı erkekler ya istesanki her hafta test istiyoz![]()
utanıyolar bide :)Demekki eşler de benziyor kafa yapısı erkekler ya iste![]()
Gelen yok canım. Birkaç gündür mide bulantısı, bel ağrısı, kasık batması ve hafta sonu göğüs sızlaması ile uyandım. Ama öyle böyle sızı değil, biri sanki çekiyordu ayaktayken bile acıyordu.. uyutmadı... Bakalım regl belirtisi mi hamilelik belirtisi mi canım. Eğer cumaya kadar gelmezse cuma sabah test, pozitifi görürsem doğru hastaneye gideceğim canım
cumaya cok var yaaa :)Gelen yok canım. Birkaç gündür mide bulantısı, bel ağrısı, kasık batması ve hafta sonu göğüs sızlaması ile uyandım. Ama öyle böyle sızı değil, biri sanki çekiyordu ayaktayken bile acıyordu.. uyutmadı... Bakalım regl belirtisi mi hamilelik belirtisi mi canım. Eğer cumaya kadar gelmezse cuma sabah test, pozitifi görürsem doğru hastaneye gideceğim canım