Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yarın sabah yapcam canım erken kalkıp yapmam lazım esim basımda bekliyo yoksa negatif cıkarsaaa bide :KK70:
Ya eşlerimizden de bişe kaçmıyor yada biz saklayamıyoruz 😂😂 kz millet herşeyi gizli yapıyor sürpriz yapıyor üstüne varya biz yumurtlamadan tut adet ilişki herşeyimiz net yaaa. Seni anlayabiliyorum bende öyle oluyorum test alıncaa

S Storycan türk kahvesi yaptım yanına bitter çikolata verdim 😅😅 takvime göre hastalığımın 11. Günü yumurtlama günlerindeyim. Bu ay ovulasyon almadım yapmadım bir gün arayla değerlendircem.. bakalımm bitter bizdede etki edecek mi🤭

Ya eşlerimizden de bişe kaçmıyor yada biz saklayamıyoruz 😂😂 kz millet herşeyi gizli yapıyor sürpriz yapıyor üstüne varya biz yumurtlamadan tut adet ilişki herşeyimiz net yaaa. Seni anlayabiliyorum bende öyle oluyorum test alıncaa
ben testi esimden istedim oda alası yoktu ama nasıl aldı bilmiyom :D

Kızlar nacizane fikrim ovulasyon testiyle mutlaka yumurtlamayı takip edin, benim gibi bilmediğiniz otlar macunlar sakın alıp kullanmayın😂 eşinize bol bol bitter çikolata ve türk kahvesi yedirin, ilişkiden sonra ayaklarınızı uzatıp bekleyin, hemen tuvalete gitmeyin. Burda ters ilişki falan okudum ama uygulamadım ben o rahmi ters ya da kalp gibi olanlar için etkiliymiş. Manevi olarak ise bol bol meryem suresi okudum, hep dua ettim hem de herkese🙏🙏 etmeye de devam edeceğimm❤🙏
Testi hangi marka kullandin canim

Kıyamamıştır kz benim ki de her ay hem kızıyo kendini üzüyon diye hemde alıyor yazık 😂😂😂
canım benim fkdlşd bu aldıgı 2. test diğerini ocakta almıştı eczacı dicekmiş ki sen geçende de aldın sanki aklında kalcak :D

canım benim fkdlşd bu aldıgı 2. test diğerini ocakta almıştı eczacı dicekmiş ki sen geçende de aldın sanki aklında kalcak :KK70:
Ayy kz aynısı yaaa hahaha aynı şeyi bende yaşadım dedim farklı eczaneden al sanki onlar kim yani demi 😂😂 özel hayatına kimse müdahale edecek değil eczacı sonuçta hahaha erkekler çekiniyor yaa

Ovulasyon test hangi marka kullandınız ben ilk defa kullanacağım reglim bitsin birde pik mik deniyor hiç kullanmadım bana yardımcı olur musunuz biraz cahilim bu konuda ballar

Ayy kz aynısı yaaa hahaha aynı şeyi bende yaşadım dedim farklı eczaneden al sanki onlar kim yani demi 😂😂 özel hayatına kimse müdahale edecek değil eczacı sonuçta hahaha erkekler çekiniyor yaa
sanki her hafta test istiyoz :D

@birkadin0 Paresilaaa Paresilaaa @butterfly04 Kızlar bat günüymüş gelen giden var mı :)
Gelen yok canım. Birkaç gündür mide bulantısı, bel ağrısı, kasık batması ve hafta sonu göğüs sızlaması ile uyandım. Ama öyle böyle sızı değil, biri sanki çekiyordu ayaktayken bile acıyordu.. uyutmadı... Bakalım regl belirtisi mi hamilelik belirtisi mi canım. Eğer cumaya kadar gelmezse cuma sabah test, pozitifi görürsem doğru hastaneye gideceğim canım

Gelen yok canım. Birkaç gündür mide bulantısı, bel ağrısı, kasık batması ve hafta sonu göğüs sızlaması ile uyandım. Ama öyle böyle sızı değil, biri sanki çekiyordu ayaktayken bile acıyordu.. uyutmadı... Bakalım regl belirtisi mi hamilelik belirtisi mi canım. Eğer cumaya kadar gelmezse cuma sabah test, pozitifi görürsem doğru hastaneye gideceğim canım
cumaya cok var yaaa :)

Back
X