• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yap canım ustune görme gibi bisi olmasın baya şişmiş çünkü
Evde testim yok kuzum en son yapmıştım ya hani hatta yanlış yapmıştım 😂😂 içim içimi yiyor valla pazartesi alıp yapsam mı acaba ya

Ayy eveett, canımm reglime 4 gün kala test yaptm kan verdimm pozitif çıktııı bugünde keseyi gördükk çok şükür 🙏🏻
Çoook sevindim maşallah harika bir gebelik geçirirsin inşallah, senin belirtilerin nelerdi hatırlıyor musun😊😍

Çoook sevindim maşallah harika bir gebelik geçirirsin inşallah, senin belirtilerin nelerdi hatırlıyor musun😊😍
İnşallahhh kuzumm ya keseyi görcem mi diyodum şimdi içi dolu mu diyorum kafayı yiyorum 😂 canım öyle anlaşılabilcek bir belirtim yoktu göğüslerimde çok ağrı vardı hiç bu kadar olmamıştı ve halaa devam ediyoor ağrıı onun dışında baariz bi şey yoktu kuzum

İnşallahhh kuzumm ya keseyi görcem mi diyodum şimdi içi dolu mu diyorum kafayı yiyorum 😂 canım öyle anlaşılabilcek bir belirtim yoktu göğüslerimde çok ağrı vardı hiç bu kadar olmamıştı ve halaa devam ediyoor ağrıı onun dışında baariz bi şey yoktu kuzum
ÖYle kendini şartlama olmuş işte bir sorun olsa hissedersin bir anormallik olur yani gayet normal bir süreçe girmişsin😊

Göğüslerin şişmişmiydi? Akıntın var mıydı? Kasık ağrın? 🤗

Şimdide akıntım başlamış kasığım batıyor Azze Azze Regen_ Regen_ neleeeer oluyor yumurtluyormuyum acabaaaaa kafamda deli sorular en iyisi uyumak :KK48::KK71::KK9:

Şimdide akıntım başlamış kasığım batıyor Azze Azze Regen_ Regen_ neleeeer oluyor yumurtluyormuyum acabaaaaa kafamda deli sorular en iyisi uyumak :KK48::KK71::KK9:
Valla hemen yarın ovulasyon testi al derim canım regliye 3 gün kala yumurtlama gordüm her an hersey olabilir :KK71: :KK70:

Eşime diyorum kasığım yine ağrıyor oda diyorki orada var var da görünmüyor diyor gülüyor 🤣
Nöbtçi eczane vrdır. Bak benim kask ağrım felan olmamıştı mesala

Back
X