• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik 🤰

• Konu Sahibi Konu Sahibi yagnur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yagnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2025
2
0
1
35
Merhaba kızlar 👋🙋🏻‍♀
Ben Regl bitince hemen ovülasyon testine başladım . Ve 11,12 koyu 13,14 pik gördüm sonra 15 inde catlama oldu. Bugunleri hep değerlendirdim . Ve ovülasyon testini bıraktım ama 1 gün sonra tekrar yapmak istedim ve 2 . Yumurtla oldu 17 sinde 18 catlama oldu bu karı değerlendirdim. Yarın Regl günüm ovülasyon testi yaptım çizgi az belirgin çıktı normalde adete 1 gün kala silikleşmez mi ? Sizde Bu arada da dayanamayıp yumurtalardan 11. Ve 12 gün erken test negatif çıktı . Kan vermedim . Bugün günleri değerlendirdim hamile kalmak için ama anlamadım 🙆🏻‍♀️ yardımcı olursanız çok sevinirim Kizlar ❤️❤️❤️

Eklentiler

• IMG_3525.webp
    IMG_3525.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_3524.webp
    IMG_3524.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba kızlar 👋🙋🏻‍♀
Ben Regl bitince hemen ovülasyon testine başladım . Ve 11,12 koyu 13,14 pik gördüm sonra 15 inde catlama oldu. Bugunleri hep değerlendirdim . Ve ovülasyon testini bıraktım ama 1 gün sonra tekrar yapmak istedim ve 2 . Yumurtla oldu 17 sinde 18 catlama oldu bu karı değerlendirdim. Yarın Regl günüm ovülasyon testi yaptım çizgi az belirgin çıktı normalde adete 1 gün kala silikleşmez mi ? Sizde Bu arada da dayanamayıp yumurtalardan 11. Ve 12 gün erken test negatif çıktı . Kan vermedim . Bugün günleri değerlendirdim hamile kalmak için ama anlamadım 🙆🏻‍♀️ yardımcı olursanız çok sevinirim Kizlar ❤️❤️❤️
İlişki yaşadıktan 14 gün sonra erken gebelik testleri pozitif verebiliyor diyorlar ama ben 20 gün beklenmesi taraftarıyım. Çünkü bazen geç döllenme olduğu gibi siz gerçi az çok yumurtlama zamanını biliyorsunuz ama geç yerleşmede olabiliyor. O yüzden bence regli gününü bekle reglin gelmediği ilk gün kan verebilirsin varsa beta değerin yüksek çıkar.

Teşekkür ederim bilgilendirme için 🤍 peki ovulasyon da böyle çıkması Regl bir gün kala anlayamadım silik olması gerekir normal de değil mi ?

Back
X