Hamilelik reflusune ne iyi gelir ne zaman geçer?

serenaysero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
758
595
53
28
9 haftalık hamileyim 6 haftadan beri kusuyorum içmem gereken ilaçları bile içemiyorum,su dahi içemiyorum,ağzıma acı su geliyo açken safra suyu kusuyorum, belirtileri aynı olduğu için tahminimce hamilelik reflusu var yaşayan varmı bu durumu lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim....

Ben bu reflü olayını Kızılay magnezyumlu soda içerek bitirdim. En basit çorba içiyordum ağzıma geliyordu acı suyla beraber ama inat edip kusmadım. Günde 1 sefer soda gayet iyi geliyormuş gebelere bende öyle kullandım geçti şuan normalim.

Ya çok teşekkür ederim tavsiyeniz için denicem inşallah faydası olur banada

Bu soru cok hayat memat meselesi mi de herkese sorulmasini istediniz? Sizin gibiler yuzunden insanlar toplu bildirimlere donup bakmayacak zamanla. Hamilelik topikleri bu sorunun cevabiyla dolu, bi zahmet okuyun
Benim için evet öyle çünkü 1 haftadır açım ilgilenmem gereken 1 çocuğum var , siz herşeye böyle muhalefet oluyormusunuz karşınızdaki hamile bir anne biraz saygı biraz incelik....

Benim için evet öyle çünkü 1 haftadır açım ilgilenmem gereken 1 çocuğum var , siz herşeye böyle muhalefet oluyormusunuz karşınızdaki hamile bir anne biraz saygı biraz incelik....
Ben size saygi duyuyorum zaten. Ustelik muhalefet de etmiyorum, siz tembellik edeceksiniz diye biz neden acil olmayan bildirim qlalim diyorum. Siz bize saygi duyuyor musunuz simdi?

Ben size saygi duyuyorum zaten. Ustelik muhalefet de etmiyorum, siz tembellik edeceksiniz diye biz neden acil olmayan bildirim qlalim diyorum. Siz bize saygi duyuyor musunuz simdi?
Belli çok saygı duyuyorsunuz, burda çelik tencere hangisini almalıyım diye herkese bildirimde var ben en azından sağlık açısından bir soru soruyorum, inşallah yaşadığının bin katını yasarsinizda tembellikmiymis anlarsiniz

Beddua neden? Baska turlu derdinizi anlatip konusamiyor musunuz? Oyle bir beceriniz yok mu yani? Hamilesiniz diye her istediginizi yazma hakkiniz yok, hamileyseniz kendinize hamilesiniz, bana ne bize ne? Her soylediginize tahammul edemeyiz

Beddua neden? Baska turlu derdinizi anlatip konusamiyor musunuz? Oyle bir beceriniz yok mu yani? Hamilesiniz diye her istediginizi yazma hakkiniz yok, hamileyseniz kendinize hamilesiniz, bana ne bize ne? Her soylediginize tahammul edemeyiz
Yaşadıklarımla bilip bilmeden dalga geçiyorsunuz napiyim alkismi tutuyum

İki hamileliğimde de ilk üç ay su dahi icemedim. Evet halsizlik de yaşadım bu nedenle, kapının önüne dahi cikamiyordum yollarda kusarim diye. İlkinde ilaç da kullandım ama onunda etkisi yok bence ikincisinde kullanmadım bu yüzden. Üç ay sabretmekten başka çare yok gibi

Dört buçuk ay gecmedi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…