Hamilelik riski olurmu cok acil?

Baharseven7

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
31
20
8
Arkadaslar herkese iyi geceler, esimle cocuk dusunmuyoruz icime bosaldi ben hap alalim falan dedim ama az gelmistir falan dedi sizce hap almalimiyim?

Son düzenleme:
Evliyseniz daha düzgün bi yöntem uygulayın, az geldi çok geldi dere tepe düz geldi yaklaşımıyla korunma olmaz.

Ayrıca içe boşaldıysa gelmiştir işte yumurtayı dölleyen sperm 1 tane. 1 tane bile gelmemiş diyebiliyor mu eşiniz?

Arkadaslar herkese iyi geceler, esimle cocuk dusunmuyoruz 5 sefer birlikte olduk 4 unde korunduk son yaptigimizda icime bosaldi ben hap alalim falan dedim ama az gelmistir falan dedi sizce hap almalimiyim?
Boşaldıysa boşalmıştır azı çoğu mu var 🙄 çocuk istemiyorsanız doğru düzgün korunma yöntemlerine geçmekisiniz. 4 ünde korunduk dediğinizin geri çekilme saçmalığı olduğuna eminim.

Evet kocana aldır ilk 3 gün içinde iç. yoksa bebeği o uyutur 👨‍🍼azı çoğu yok onun.

Boşaldıysa boşalmıştır azı çoğu mu var 🙄 çocuk istemiyorsanız doğru düzgün korunma yöntemlerine geçmekisiniz. 4 ünde korunduk dediğinizin geri çekilme saçmalığı olduğuna eminim.
Gericekilme degil prezervatif ile korunuyorduk sonuncuda bittigi icin boyle bir durum oldu

Back
X