Hamilelik riski var mi yok mu

kullanici1234adana

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
4
-1
1
26
10 aralikta iliskiye girdim. Adetime 5 gün vardı bu iliskiden sonra adetimi 3 gün gecikmeli yaşadım. Sadece gecikti süresi kanamam rengi falan normaldi. Bu adetim bittikten sonra yani 5 ocakta tekrar adet oldum. Diger adetime 10 gün varken yani erken oldum. diğer adetimin üstünden 15 gün bile geçmedi. Ve rengi normal kırmızı. Hamilelik riskim var midir ?

Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.

Ağır konuşmak istemiyorum ama gerçekten dayanamıyorum.. basit bir lise bilgisiyle bile çıkarılabilecek bir sonuç, nasıl bu kadar bilgisiz olabiliyorsunuz??

2 kez adet görüp, hala hamile olma ihtimaliniz var mı sizce??

Regl olmak nedir, rahimde nelere sebep olur bi açın okuyun Allah aşkına

Bazıları üstüne görüyo ya ondan sormuş arkadaş. Bi hayırlı olsun demek bu kadar mı zor? Kadının düşmanı kadın valla. Yazıklar olsun püü.

Tabiki adet olan biri hamile olamaz biliyorum. Ama böyle oldum hamileydim diyenler insanin aklini karistiriyor. Adetim erken gelince de acikcasi tedirgin oldum. Ağır konuşacak bir sey yok ki ortada

Kullanıcı adını o kadar uzun bulana kadar
Gidip bir test yapsaydınız
Açıp bir kaç yazı okuyup video izleseydiniz
Hep diyorum ilişkiyi bilip buna kafa çalışıp hamilelik hakkında bilgi sahibi olmamak neyin cahilliği acaba

Tabiki adet olan biri hamile olamaz biliyorum. Ama böyle oldum hamileydim diyenler insanin aklini karistiriyor. Adetim erken gelince de acikcasi tedirgin oldum. Ağır konuşacak
Arkadaşlar soru sormak suc mu allah askina neden sucmus gibi davraniyosunuz akil almak icin yazdim buraya. Yazi okuyup geldim zaten nedir bu terslik

Git test yaptır arkadaş bu kadar endişen varsa
Iki sefer adet olmuşun hadi birini üstüne oldun
Diğeri ne kanin rengine kadar bu ne ya

Müjdeler olsun, bugün kaçıncıya teyze oluyoruz sayamadım.

Adanalı taze hamişşşş istersen sana gebelik takip programı tavsiye edelim.

abla ne kızıyon geç gelme ve erken gelme var belki kimyasal geçirdi kadın kafasına takılan bişey olmuş ki soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…