Slm arkadaşlar psikolojik olarak tam bir çöküntü içindeyim kimseyle konuşamıyorum ama içinde tuttukça patlayacak gibi oluyorum 16 haftalik hamileyim guya cok isteyip çok uğraşmıştık , hamileliğin boyunca sürekli fiziksel şiddet psikolojik şiddet görüyorum çalışan kariyer sahibi biriyim yaşadığınız ev kendime ait ama deli gibi sevip yerlere göklere sigdiramadigim tam bir şizofren eve almazsam rezillik cikariyor eve alsam beni dovuyor maddi olarak onun yüzünden sıkıntıdayım tüm birikimim kr3di kartlarım patlak ailemin evine gidemem rezilin teki anne baba yasli kaldiramaz siginma evine gitsem calistigim icin isi birakmak zorunda kalirmiyim yada beni alirlarmi sizofren hasta oldugu icin onun cocugunu tasiyormusum diye pesimi birakmiyor ..... ama ben ac susuz kalirken beni döverken çocuğunu tanımıyor bile ben nasıl düştüm böyle bir pisliğin içine bilmiyorum ölmek istiyorum resmen yediremiyorum kendime bebegime nefes alamiyorum benim günahsız yavrumun ne suçu var bilmiyorum. Nasıl kurtulacağım nasıl polise gittim darp raporu aldım uzaklaştırma kararı daha sonrası tehditlerle geri çekmek zorunda kaldım karakolun önünde arabamı darp etti sokaklarda dövdü hır allahin kulu yada polis dönüp demesini napıyorsun sen trafikte sıkıştırıyor yada tehtit ediyor en yakın karakola gidiyorum bizim bölgemiz değil diyip başlarından savıyorlar