hamilelik+sıkıntı?

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
arkadaşlar selam tüm yeni anne adaylarını ve tüm anneleri tebrik ediyorum.Allahım herkesin evladını analı babalı büyütsün ,herkes doğurduğunu kendi büyütsün inşallah

Arkadaslar bende hamileyim 7+2 günluk gecenlerde dr gittim bebegimin kalp atışlarını falan iyimiş yani bebek suanda iyimiş dr ilac bile yazmıcaktı ben akıntım var işde folik asit falan düşük olmasın diye ilac yazın dedim zar zor fitil ve düşük önlucumu artık neyse onu yazdı yani hiç bişe anlamadım ama dr bayagı inceledi ve benden kan testleri idrar falan yaptırmamı istedi yaptırdım ama sonuc daha cıkmadı .Sıkıntıya da gelecek olursak....
BEN İLK bebegimi düşürdüm 11 haftalıktı ocak22 bu bebegimle araların 2 gün fark var ve cok korkuyorum... karnım şişdi bayagı belli, ondada belliydi. onda kusma yoktu, bunda arada sırada bazen bayagı oluyor İste bayan arkadaslarım benim sıkıntımda bu aklıma gelmiyenlarde vardır bana yardım cı olurmusunuz bu haftalarda ne yapmam gerek ası falan ne zaman olmam gerek yanı önereceginiz her seye ihtiyacım var yardım edecek tüm arkadaslardan allahım vazı olsun salih ve saliha evlatlar nasip etsin işlh .tşklr

O düştüyse bu da düşcek diye bişey yokki canım.. Tedirgin olman cok normal.. Çünkü senin yasadıklarını bende yasadım.. Sana tavsiyem bol bol yat dinlen.. Ağır iş yapma.. Adaçayı, maydanoz, hurma gibi şeyler yiyip içme..

Aşı olarak sordugun da tetaoz asısı sanırım.. O da 20 ve 24 cü haftalarda yapılıyo..

cok saol teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…