• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik!!! Silik çizgi var bakabilir misiniz :)))

uchinalayda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
merhaba dostlarım, size bir soru sormak ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum,
Adet gecikmem olmadan predictor early marka(diğer markalara göre biraz pahalıydı, kesin sonuç veren bir marka olduğunu söyledi eczacı)
Bu marka hamilelik testi ile test yaptım ve görselde eklediğim şekilde sonuç çıktı,
Sonrasında emin olmak için 3 tane daha test aldım, bunlar daha uygun fiyatlı ve erken gebelik testleri değildi, bu üç testte direkt belirgin negatif aldım, Kan testi vermek için beklemem gerekiyor maalesef mesafeden dolayı gidemiyorum, sizin görüşlerinizi alabilir miyim ?
Teşekkür ederim 💕

Eklentiler

• IMG_7423.webp
    IMG_7423.webp
    10 KB · Görüntüleme: 1.014
Diğer görseller de bu şekilde

Eklentiler

• IMG_7447.webp
    IMG_7447.webp
    20 KB · Görüntüleme: 838
  • IMG_7427.webp
    IMG_7427.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 589
  • IMG_7423.webp
    IMG_7423.webp
    10 KB · Görüntüleme: 591
Evet çizgi var gibi ama keşke tüm testleri bugün yapmasaydınız 2,3 güne daha net çıkar diye düşünüyorum 😊

Merhaba benim de bu şekilde bir kere silik çizgi çıkmıştı, ama bu fotoğrafta çizgi çok daha belirgin, 1 hafta geçti tekrar test yaptık ve kan örneği verdik maalesef negatif çıktı.
En güzel öğrenme yöntemi beklemek bence, adet gecikmesine kadar beklemeli, beklenen adet gününde eğer adet görülmezse o zaman test yapılmalı, o zaman güvenilir olacaktır.

Merhaba benim de yarın adet günüm gerçi bir uygulamaya göre iki gün önceydi predictor early testi yaptım sonuç negatif çıktı açtım böyle ama acaba kanda çıkar mı bilemedim belirtilerim var ama ben öyle istediğim için de olabilir bilmiyorum olursa ikinci çocuğum olacak da

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 617
merhaba dostlarım, size bir soru sormak ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum,
Adet gecikmem olmadan predictor early marka(diğer markalara göre biraz pahalıydı, kesin sonuç veren bir marka olduğunu söyledi eczacı)
Bu marka hamilelik testi ile test yaptım ve görselde eklediğim şekilde sonuç çıktı,
Sonrasında emin olmak için 3 tane daha test aldım, bunlar daha uygun fiyatlı ve erken gebelik testleri değildi, bu üç testte direkt belirgin negatif aldım, Kan testi vermek için beklemem gerekiyor maalesef mesafeden dolayı gidemiyorum, sizin görüşlerinizi alabilir miyim ?
Teşekkür ederim 💕
Merhaba
Kaç gün önceden yaptınız testi ? Ben de bu testle öğrenmiştim hamileliğimi

Predictor earlyde 2 negatif aldım asla güvenmiyorum bissürü para verdim bide. Hissetmiş olacağım herhalde gidip Awox(1/5 fiyatına) aldım silik pozitif çıkardı onunla gidip 139 beta ile hamile olduğumu öğrendim.

Predictor earlyde 2 negatif aldım asla güvenmiyorum bissürü para verdim bide. Hissetmiş olacağım herhalde gidip Awox(1/5 fiyatına) aldım silik pozitif çıkardı onunla gidip 139 beta ile hamile olduğumu öğrendim.
Gerçekten mi şimdi umutlandım baya çünkü hamileymiş gibi hissediyorum bakalım yarın sağlıkocağına gideceğim zaten

Sizin adetiniz kaç gün geçmişti

Merhaba benimde adetim 3 gün gecikti freely kaset tipi, silinik diyemem net gibi geldi ama yarın sabah tekrsr yapacağım test sizin yorumlarınuz nedir net mi sizcede
IMG_3389.webp

Merhaba benimde adetim 3 gün gecikti freely kaset tipi, silinik diyemem net gibi geldi ama yarın sabah tekrsr yapacağım test sizin yorumlarınuz nedir net mi sizcede
Eki Görüntüle 3675203
freelye asla ama asla güvenmemenizi tavsiye ederim. geçen ay 4, bu ay 3 defa pozitif gördüm kan verdim negatif allah belasını versin

Ya zaten sonradan başkada yaptım negatif yani birdaha asla almam bu markayı kafa karıştırıyor :(

Sizce pozitif mi.. awox marka. Adetim 3 gün gecikti. Çok hayali bi çizgi görüyorum ama emin olamıyorum
Pozitif gibi duruyor sabah ilk idrarla tekrarlayın isterseniz yada isterseniz kan verin daha garanti olur sizin için

Back
X