- 24 Temmuz 2013
- 361
- 168
- 323
- Konu Sahibi direnbayan
-
Herkese Merhaba arkadaşlar...
Adetim 29 günde oluyor Aralığın 16 sında adet oldum en son.şu son günlerdir yumurtlama günlerim geçeli 10 günden fazla oluyor.Kasıklarımda ara ara batmalar,akıntılarım arttı bembeyaz ve de bugün küçük küçük kahve lekelenmeler oldu,idrar sıklığı çok fazla ve ateşim yükseliyor bu günlerde ve göğüslerim dimdik acıyor uçları koyulaşmalarda var meme uçlarında.Adetime daha 1 hafta var adet belirtilerim de bu kadar erken olmazdı kasıklarımda da ağrı olmazdı aadet günlerim gelmeden tek fark bu belirti olarak.sizce hamile miyim bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim adet olmama 1 hafta var...
aynı şeyler bendede oldu canım ama ben hamilelik beklemediğim için adete bağladım hep adet günü geldi geçti ama bende ne gelen vardı ne giden ben daha hala yok havalardan yok ondan yok bundan diye diye 6 gün geçtikten sonra arkadaşların zoruyla test yaptım pozitif çıktı :)
Bence kendini dinleme gecen ay bende dinledim kndimi pskojik 10gun geckme yasadm suphelendm korktm betahgc bktrdm yoktu ama yne olmadim 26gunde regli olan ben 34cu gun regli oldum sebebide enfksyndu bekle bkalm 1hafta daha ins hamilesndir kadndlar yumurtladktan 14ile 15gun snra regli oluyrmus dktrum ole ddi hakknda hayrlısi kardsm inş bze mtlu haberler werirsn
anladığım kadarıyla henüz bebek düşünmüyosun sanırım ama yazdıkların bana hamilelik belirtisi gibi geldi. özellikle en sık rastlanan belirti göğüs ucunda koyulaşma ve hassaslaşma. kahve rengi lekelenme de yerleşme kanaması olmuş olabilir. kan testi yaptırırsan sonuç çıkabilir
canım teşekkür ederim güzel yorumun için. nerden bildin kız bebek düşünmediğimi öğrenciyim dahaadet oluyormuş gibi olup ta olmama durumları yaşıyorum. adet öncesi gelen hafif lekelenme olur ya açık kahve o tarz lekelenme oldu.adet tarihime kadar beklemek istiyorum bakalım.
rica ederim canım. bilmem o an öyle hissettimhayırlısı neyse o olsun
hislerin kuvvetli anlaşılan canım benim peki sence hamile miyim ? :) inş değilimdir
Test yapmayı düşünmedin mi hiç
belirtiler onu gösteriyo canım ama benim geçen gün hafif kırmızı lekelenmem olmuştu adet olucam sandım ama bi yandan da düşünüyodum adet olmama var niye böyle oldu diye. sonra bi daha kan gelmedi ve tam günümde adet oldum benim hamile olma ihtimalimde %0 yanien iyisi adet gününü beklemek o zaman anlaşılır
Ben 25 aralikta oldum tam bir ayin ustune gordum onceden daha erken oluyordum ve 8 gun suruyordu bu ay ise 4 gun surdu adetime daha cok var ve benim kasiklarim agriyor belim agriyor gögüslerim sisti surekli idrara cikiyorum ve kahverengi leke geliyor cevap verirsenizzz sevinirimmmm
daha erken olduğu için test te çıkma ihtimali düşük canım ama adet sancısı gibi ağrılarım var şuan da inş adet olurum ya :/
Bi alıp denesen belki çok silikte olsa çıkar ikinci çizgi gebelik varsa
inşallah yoktur ben çok korkuyorum o yüzden belki yapmıyorum.biraz daha bekliycem bakalım tatlım
yumurtlama da yaşıyor olabilirsin benim yumurtlamayı geçtiği için şüpheleniyorum adetin için bi jinekolağa görün bakalım
Canım benim çok sağol bende enfeksiyon yok hatta adet tarihlerim son iki aydır erken geliyor kendimii dinlemiyorum sadece bebek düşünmüyorum hazır değilim.Sen de kafana takma sorun yoksa her türlü olur inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini Rabbim duyurmayı nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?