hamilelik şüphesi olup test yapmaya korkanlar buraya:))

Bennnnnn aynı ben bende korkuyorum aslında geçmedi ama yarın bat tarihim yinede ikilemdeyim ya

SANIRIM MEVSİMDEN YAA HERKES gecikmiş bende bi iki yere aynı şeyi yazdım cvp veren olmadı
şunu
kızlar.. ben 29 ağustosta evlendim geçen ay adetim düğüne denk geliyo diye geciktirici kullandım ve 4 eylülde adet oldum beraz uzun sürdü 10 gün kadar. normalde adetim saat gibidir şaşmaz 4 ekimde adet olmam gerekiyordu hiç korunmadım eşmide azosprem mi ne öyle bişiy var hamile olma ihtimalim var mı? tahlil için erken mi

Erken bence biraz daha beklemen lazım gecikmen strese bağlı da olabilir şuan beklenti içine girip kafaya takınca da gecikebilir canım benimde 2 gün kaldı ama sanmıyorum yine
Ben daha önceleri adetim 7-8 gün geçtiğinde yaptırırdım hüsran hep artık beklicem gecikse bile çatlasam bile beklemeyi yeğlerim
aah ah yiyoruz hep kendimizi
şu takıntılarımızdan bi kurtulabilsek :-(

geçen ay uzun sürdüğü için gecikmede olabilir.ama hamile de olabilirsin:) bir test al yap diyecem ama ben de korkuyorum yapmaya

Cnm geciktirici kullandığın için adet düzenin bu ay değişebilir o ilaçlar etkiliyor sonuçta bence biraz. Bekle ilaçla alakalı bi durum bu bence

dün eşime de bahsettim keşke kesinleşince deseydim ya( ya değilsem mevsimselse aama hiç böle mevsimsel falan gecikme olmazdı

geçen ay uzun sürdüğü için gecikmede olabilir.ama hamile de olabilirsin:) bir test al yap diyecem ama ben de korkuyorum yapmaya

en az 10 gün beklemek lazım galiba ama insan çatlar ayol.. biz dursak kocalar durmaz. nie adet olmadın bi test mi yaptırsan diye

Öncelikle hayırlı olsun canım
doktorlar adeti 35 güne kadar normal kabul ediyorlar yani şuan gecikmen var sayılmaz bekle bence bak bide stres çok etkiler hormonları
şimdiden kafana takma bunları
eşin için keçiboynuzu kürkü uygulayın çok faydalıymış sperm arttırıyor bide ilişkiden yarım saat önce eşine sade kahve ile bitter yedir bu da spermleri hareketlendirir ama keçiboynuzunu mutlaka kullansın

dün eşime de bahsettim keşke kesinleşince deseydim ya( ya değilsem mevsimselse aama hiç böle mevsimsel falan gecikme olmazdı
Cnm ya aynı şeyleri yaşamışız resmen benim şöyle dün akşam bu sitedeyken eşim tlfu mu istedi hamilelik belirtilerine bakıyordum elinden aldı görmüş oldu. Dedim niye böyle yapıyorsun Zaman'ı gelince anlatacaktım

geciktirici kullandığın için şaşmış olabilir tarihi canım biraz daha bekle istersen

adetim 2 gün geçti normalde saati bile şaşmaz ama test için erken mi aceba valla meraktan ölecem ya
benimde bir gün geçmişti yapmıştım ve çıkmıştı ki adet düzensizliğim vardı. Korkunun ecele faydası yok stres yapma kendine canım :) ben dayanamayıp bir gün geçince yapmıştım. zaten inan hissediyorsun hamile olduğunu..Allah gönlüne göre versin inşallah

en az 10 gün beklemek lazım galiba ama insan çatlar ayol.. biz dursak kocalar durmaz. nie adet olmadın bi test mi yaptırsan diye

Benim eşim gecikmem olsa bile hiç git test yaptır demez relax takılıyo o aslında en iyisi öyle olmak ama ben olamıyorum biz kadınlar bu konuda sabredemiyoruz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…