hamilelik şüphesi olup test yapmaya korkanlar buraya:))

Doktorlar 35 güne kadar gecikmeyi normal kabul ediyolar
Hatta bir arkadaşımın doktoru 1 haftaya kadar gecikme olabilirmiş arada bir çünkü stres, hava değişimi gibi faktörler hormonları etkiler o yüzden hemen telaşa kapılmayın
Allah sağlık versin herşeyden önemlisi o.... ben önce sağlık diliyorum Rabbimden sonra bebek inşaAllah bizede nasip olur bigün
1 yıldır bekliyorum ben ama 5-10 yıl bekleyenler de var halimize şükretmemiz lazım

ya eşime demeseydim sorun yoktu.rabbim ne zaman nasip edeceğini bilir de eşime bahsettim şimdi değilsem üzülür.heycandan uyuyamadım dedi sabaha kadar.birbirimize dua edelim

ya eşime demeseydim sorun yoktu.rabbim ne zaman nasip edeceğini bilir de eşime bahsettim şimdi değilsem üzülür.heycandan uyuyamadım dedi sabaha kadar.birbirimize dua edelim
anlıyorum ama sende eşinde üzülmesin eğer yoksa vakti zamanı bellidir mutlaka canım.

bnim hcg 7.29 geldi dün akşam sizce adeti mi beklesem yoksa tekrar kan testi versem mi 3 gündür yanlızca 1 er rakam artıyor

Bnmde bat 9 ekim suracikta 3 gun kldi meraktan catlicagimama kendimk tutucam adetim geciksin snra test ypcm

Ben geçen mevsim dönümünde Nisan dı sanırım 6 gün geciktim ram kan verdim 2 saat sonra adet olmuştum bu ay heyecan yapmıycam gecikirsem 3 günüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…