- 12 Şubat 2016
- 164
- 48
- 18
- 37
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
27 yani bana göre 28 ama netten hesaplayınca 27 diyo:)12 eylülde olmuştu sonra 8 ekimde oldu 28.gün oluyor ama netten hesapladığımda 27 diyoKaç günde bir Regl oluyorsun cnm sen
benim de tel.den gördü
Cnm ilk Bebek mi olcak senin olursa27 yani bana göre 28 ama netten hesaplayınca 27 diyo:)12 eylülde olmuştu sonra 8 ekimde oldu 28.gün oluyor ama netten hesapladığımda 27 diyo
3 gün canım..
ya eşime demeseydim sorun yoktu.rabbim ne zaman nasip edeceğini bilir de eşime bahsettim şimdi değilsem üzülür.heycandan uyuyamadım dedi sabaha kadar.birbirimize dua edelimbenimde bir gün geçmişti yapmıştım ve çıkmıştı ki adet düzensizliğim vardı. Korkunun ecele faydası yok stres yapma kendine canım :) ben dayanamayıp bir gün geçince yapmıştım. zaten inan hissediyorsun hamile olduğunu..Allah gönlüne göre versin inşallah
evet ilk bebek olacak inş:))Allah süyletti galiba 3 aylık evliyimCnm ilk Bebek mi olcak senin olursa
PARDON 12 AĞUSTOS 8 EKİM OLACAKTI27 yani bana göre 28 ama netten hesaplayınca 27 diyo:)12 eylülde olmuştu sonra 8 ekimde oldu 28.gün oluyor ama netten hesapladığımda 27 diyo
12 ağustos 8 eylül son kararım annelik heycanı mı ne ya bu :) herşeyi karıştırı oldum:)PARDON 12 AĞUSTOS 8 EKİM OLACAKTI
12 ağustos 8 eylül son kararım annelik heycanı mı ne ya bu :) herşeyi karıştırı oldum:)PARDON 12 AĞUSTOS 8 EKİM OLACAKTI
anlıyorum ama sende eşinde üzülmesin eğer yoksa vakti zamanı bellidir mutlaka canım.ya eşime demeseydim sorun yoktu.rabbim ne zaman nasip edeceğini bilir de eşime bahsettim şimdi değilsem üzülür.heycandan uyuyamadım dedi sabaha kadar.birbirimize dua edelim
Galiba cnm inşallah hamilesindir benimde ilk Bebek Rabbim nasip ederse inşallah12 ağustos 8 eylül son kararım annelik heycanı mı ne ya bu :) herşeyi karıştırı oldum:)
amin:)Galiba cnm inşallah hamilesindir benimde ilk Bebek Rabbim nasip ederse inşallah
tebrikleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))Kızlar testi yaptım sanırım hamileyim
Kızlar testi yaptım sanırım hamileyim
Foto at hadi çok heyecanlandım cnmKızlar testi yaptım sanırım hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?