Arkadaşlar merhaba daha önce birkaç konu açmıştım genelde burada çok soruma cevap buldum. Bir senedir kimyasal ve kürtaj gibi kayıplar yaşadım bu ay kullandığım destlekleyici vitaminlerden sonra tekrar denedik henüz test yaptırmadım birkaç gün daha geçmesini bekliyorum. Ama benim kabızlık sorunum var ve aylardır geçmiyor. Kuru kayısı yiyordum ama belki zararı olur tutunma sürecinde diye bıraktım. Şu içiyorum zaten. Ağustos ayında huzursuz bağırsak sendromu olduğumu söylemişti doktorum kürtajdan sonra kafama çok taktığım İçin bağırsaklarım düğümlenmiş sanırım o zamandan bu yana çekiyorum ve bugün yine ıkınmak zorunda kaldım o saatten bu yana karnım çok ağrıyor.hamilelik belirtilerim de var kendimi ölçebiliyorum üç kere hamilelik başlangıcı yaşadım ama ilerlemedi maalesef. Bu sefer de korkuyorum kabızlık tutunmasını engeller mi? Yumurtlama tarihim 5 ya da 6 kasım olması lazım kaset test var elimde onu yapayım mı kan vermeye gitmeye bile korkuyorum psikolojim de düğümlenmiş durumda. Niye yazıyorum onu da bilmiyorum belki rahatlatıcı bir şeyler söylersiniz zor bir dönemden geçiyorum hamileliği çok istiyorum ama çok korkuyorum